folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Bir Eğitim Uygulamasını Nasıl Pazarlarsınız?

Bir Eğitim Uygulamasını Nasıl Pazarlarsınız?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

Mesajlarınız için teşekkür ediyorum. Aşağıdaki konularla ilgili notlar aldım. 

AARRR nedir,

Firma veya işletme için ne katıyor sorularına cevap,

Rakip uygulama analizi,

Uygulama öncesi web sitesi haline getirme ve talep takibi

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

Bir hikayeye sahip olmalı neden ihtiyaç duyuluyor ve neyi çözümü oluyor. Kullanımı ne kadar kolay ya da zor kullanabilmek için ne kadarlık bir bilgiye ihtiyaç var. Örneğin 4-5 yaşındaki çocuk ile 65 yaşındaki insan aynı verimlilikle kullanabilecek mi? Bunlar yapım aşaması için gerekli doneler. 

Bunların cevabından sonra işin marketing kısmı devreye girecek. Reklamlar konusunda öncelikli olarak bütçe önemli. Bütçe çok ise cambly gibi her yere ücretli reklam ile girersin kısıtlı bir bütçe var ise influencer kullanımı ile ilk başta girersin. 

Ama tabi uygulama yapım aşamasına bile geçmeden önce yapım aşaması, marketing aşaması, reklam aksiyonları, teknik destek, yardım ya da geliştirme aksiyonlarını çıkarmak gerekiyor. 

Söz konusu bir mobil uygulama ise kesinlikle hitap edeceğin yaş, cinsiyet ve kültüre daha önce çalışmış bir user experince danışmanı ile ortak çalışmanı öneririm.

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    zeybekustasi bunu yazdı

Selamlar,

Öncelikle iyi bayramlar dilerim,

Okul öncesi çocukları için Türkçe bir eğitim seti mobil uygulaması fikrim var. Sadece fikir aşamasında şuan.

Sürekli bunu yap denileni yaptığım için bi fikri hayata geçirmek istediğimde bunun pazarlamasını nasıl yapabilirim bilmiyorum.

Uygulamayı yaptık diyelim markete yükledik ee peki kim neden indirsin.

Burda süreçler nasıl ilerler neleri okumam araştırmam gerekir.

Fikrim: Unity sanal gerçeklik arttırılmış gerçeklik ögeleri içeriyor. Belki kafası karışık ama birlikte  çalışmak isteyen olursa bana ulaşabilir.

Teşekkürler.

ilk versiyonu hem silverlight hem apk yapar ücretsiz dağıtırım dağa taşa atarım, çok beğenilir ikinci versiyon istenir, onu cüzzi bir para ile satarım.

şimdi ben bu işe girecek olsam, genç gezgincinin dünya turunun bir gelişmişini yapardım, bunu online kullanılır hale getirirdim. telefona ya da tablete kurulacak apk datayı siteden çekecek, apk olmayacak yani..

paraşüt programının gelişim ve satış stratejisini kendine örnek al başarılı olursun.

yapacağın program ulusal olur ve farklı ülkelere farklı dillerde hizmet verirse eşek yüküyle para kaldırırsın.

https://www.youtube.com/watch?v=9TAvcyM-pIc

gibi

RETRET tarafından 06/Haz/19 02:22 tarihinde düzenlenmiştir

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adsizcengaver
    adsizcengaver's avatar
    Erkek

Bu tip uygulamaların pedagoglarla birlikte hiç değilse bir eğitimciyle bielikte geliştirilmesi lazım. Dil gelişimini desteklemek gerçekten titizlik isteyen bir alan. Size tavsiyem uygulamanın öncelikle hedef kitlesini belirlemeniz. Mesela çocukta dil gelişiminde 2-5 yaş arası kritik dönemdir. Bu dönemde dil edinim sürecini öğrenmen gerekebilir ama çok detaylı bir konu. Ha deyince çözülemez. Size tavsiyem bu konuda yabancı uygulamaları inceleyin. Ortalama her çocuğun dil edinme süreci aynıdır. Size bayağı fikir sağlayabilir. İkinci olarak da uyhulamanın gerçekten etkili ve işlevsel olmasına dikkat edin. Mümkünse bir demo süreciyle geribildirim alın.

"Algısız kavramlar boş, kavramsız algılar kördür."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watervay
    watervay's avatar
    Erkek

Hocam benim şahsi fikrim çocukların artık eğitimden ziyade oyuna yönelmesi. Kaç çocuk eline tableti verince eğitimle alakalı birşeyler indirir ki? Ama oyunla eğitimi birleştirebilirsen burda birleştirmekten kastım şu; farzet ki bir kapıya geldin ve kapıyı açıp geçmen lazım sen buraya örneğin "istanbulun fethi ne zamandır?" gibi bir soru yerleştirirsen olabilir. Zamane çocuklarının da oldukça zeki olduğunu unutmamak lazım hemen soruların cevabını youtube den google den bulabilirler. Soruları sürekli değiştirirsen buna da çözüm bulunur.   

Syntax error..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _PesimisT_
    _PesimisT_'s avatar
    Erkek

Hocam okul konularına yönelik olsun. Klavuz kitaplardaki kazanımları içeriyor olsun(fen sosyal gibi). Facebook instagram gibi platformlarda eğitimde iyi örnekler grupları var oralarda yapılmış uygulamalar paylaşılsin  (bu konuda denek olabilirim :) )

Tam olarak nedir bilmiyorum ama öğretmene yönelik uygulama klavuzu vs hazırlayın. Hatta şöyle 19 mayıs,23 nisan gibi günlerde etkinliklerin paylaşıldığı etiketler (#cocuklarbilimletanisiyor gibi)ile sosyal medyada yer alın. Bunun için illerden 1 er öğretmene koordinatörluk verilebilir. Buna da talibim :D

_PesimisT_ tarafından 06/Haz/19 12:12 tarihinde düzenlenmiştir

Bu dahil; tüm genellemeler yanlıştır! Yolcu; Kendi Yolunda.... Şükür biz Allahtan başka sahibi olmayanlarız!
Toplam Hit: 2169 Toplam Mesaj: 17
mobil uygulama