Bir Elmada 2 Ayrı Renk Ve 2 Ayrı Tat..!!?? :D
-
resmi kaydedip not defteri ile açınca abode yazısı çıkyor xD
-
sadece photoshop diyorum amatörce bile diyemiyorum acemice
-
abi bu resimle oynanmış hatta kırmızıdan biras yeşile kaymış dikkat edin ama zorlansada olabilir böle bişey heraldee :D
-

puskullu13/10/2007 18:53 photoshopta yapıldığı çok belli arkadaşlar
ilkersinan13/10/2007 18:13 fotomontaj bee buu hiç ib elmada direk iki renge bürünemez an azından arada bağlantı rengi olur sallamasyon
manhood13/10/2007 17:09 abi cidden paint de yapılmış gibi duruyor
emre_kekeva13/10/2007 15:15 paintte boyanmis gibi duruyor... iki basli kaplumbaga gibi birsey olsa gerek yinede pek inandirici gelmedi . hem bi elmada iki ayri tadi kim isterki anlamsiz bi calisma olmus... Benjede fake :) yorumlara bak bide resimdeki elmanın tipine bak
-
Büyük ihtimalle fake. Aşı yaptım böle oldu dio. Bitkide aşı vejetatif çoğaltma yöntemidir. Oysa bu tip iki türün bir arada
görülmesi olayı ancak generatif bir çalışma sonucu olabilir. Tozlanma aşamasında daha embriyo oluşmadan herhangi bir
genetik çalışma yapılsa böle bi sonuç elde edilebilir. Ama bu elma olcak iş değil.
Geçenlerde buna benzer bir domates vardı gündemde. Yarısı sarı yarısı kırmızıydı. Bu meyvenin ışık görmesiyle ilgili bi
olay. Kabul edilebilir. Bu elmada ise renk farkı onu geç iki türe ait tad farkının olması tamamen fake. Buna doğanın değil
fotoshopun nimeti diyelim en iyisi.
-
Petal nasıl bir cevap verdin çok karizma
Toplam Hit: 3423 Toplam Mesaj: 17