Bir Erkeğe Yapılabilinecek En Büyük İşkence
-
arkadaşlar izlemenizi kesinlikle tavsiye etmiyorum, kör bir bıçakla erkeğin cinsel organını kesiyorlar daha dorusu kesiyor benim bile içim kalktı sizi bilemem!
İzlemeden önce resmine bakın ona göre izliyin!;
http://www.filehero.com/files/2005/12/3/282/00000002.jpg
buyrun linki;
http://www.ogrish.com/archives/2004/february/OGRISH-dot-com-cutoff.asf
(Ben uyarımı yaptım mesüliyet kabul etmem)
-
abi bu nedir yaw bak yazarken bile elim ayağım içim dışım bişeler oldu
-
ulan bı ben ızleyemedım lınk tıkladıktan sonra nereye basıyoruz
-
d..saklarim agirdilan bune icim bituhaf oldu kafam dondulan adami psikopatmi yapacaksiniz bak tansiyonum dustu a;q nerden buluyonuz bu seyleri pisikopat lan bunlar
-
Abi bu ogrish sitesine hiç girmeyin sonra psikopat olarak çıkarsınız o video ne ole yaaa gece uyuyamadım hep ONU düşündüm ya başına bişe gelirse diye içim gidiyo yapmayın bole şeyler yawf :)))
-
tikladiğinda cikan seyi okeyliyorsun [18 yasindan buyuk oldugunu soylyorsun]
sonra sitenin ana sayfasi aciliyor. orasi acildiktan sonra linki calistirin.
[ben ana sayfanin acildiği browser penceresine linki yapistirdim session ile değil se direk linke tiklasanda calisir.]buna benzer bir seyi kemik netmiyi neydi orada gormustum ama cok igrenc :s
-
Hadim ettiler herifcioglunu:)Kesin atmisdir o olaydan sonra kendini kopruden:)
Bilmece: Halicin sularinda bulundu, onundeki alet yokdu bilin bakalim nedir.
-
sünnetçi efendi sen izleme bunu
-
Oneydi a.q öyle içim çıktı
izlerken a.q sanki bana yapıyorlarmiş gibi geldi. bide herifin aleti tam kesemiyor adam bir darbe daha yapıyor, öleee sik kesilirmi a.q ilkın kaldır adamın siki tak diye kes birkerede:DDD
-
bu ipne hitler öldüreceği yahudilerin ( erkek ) idrar deliğinden içeriye atın kuyruk tüyünü sokup çıkartıyomuş atın kuyruk tüyle aşşağıdan yukarıda dokunuldunda balık sırtı kılçıklı gibi. adamda ne işkence taktikleri varmış hea :) bi kitapda okumuşdum bunuda
-
insan bari keskin bi makas bicak kullanir resmen iskence yapmislar