Bir Film Arıyorum ? (Psikolejı,Yön Verici )
-
Selamın aleyküm abiler.
Öyle bir film arıyorum ki böle psikoleji olsun içinde. örnek inception tarzı.
Azda olsa hayatına yön vermek için bazı kaynaklara ihtiyac duyan biriyim. Böle ilham dolu bir film olabilir.
" revolver " tabanca adlı film vardı. ego benliğini öz benliğini en güzel şekılde anlatan psikolejık yön verici bir filmdi aynı ona benzer film arıyorum hocalar yardımcı olursanız çok sevinirim
-
"Umudunu Kaybetme"
-
Fight Clup
balbazar tarafından 09/Oca/13 23:10 tarihinde düzenlenmiştir
V for Vendetta
Herkesin önerebileceği en iyi 2 flim gerçi bunları izlemeyeni dövüyolar artık izlemissindir büyük ihtimal -
hacked75 bunu yazdı
"Umudunu Kaybetme"
Reberals bunu yazdıFight Clup
V for Vendetta
Herkesin önerebileceği en iyi 2 flim gerçi bunları izlemeyeni dövüyolar artık izlemissindir büyük ihtimalİkisi posttaki filmleride izledim abiler saolasınız :)
-
Extracted kesinlikle izle
-
kalibre bunu yazdı
Extracted kesinlikle izle
Hemen bi bakıyım fragamn ve konusuna hocam saolasın
-
-
"the man from earth" ilham için bire bir ne zaman izlesem kafamda şimşekler çakıyor
edit:A Beautiful Mind ta iyi gider
edit2: revolver i sevdiysen diğer guy ritchie filmlerine de bak rock'n rolla , sntach , Lock,Stock and Two Smoking Barrels
PsychoDawn tarafından 09/Oca/13 23:19 tarihinde düzenlenmiştir -
-
Donnie darko var biraz bilim kurguya kaciyor ama ben psikolojik acidan bakmistim
Bir de ihtiyarlara yer yok izlenebilir, eskiler nasildi biz nasiliz arasindaki farki guzel islemis.
Bu arada psikolojiye psikoleji mi diyorsun sen hocam, yoksa yazim hatasi falan mi yapiyorsun
-