Bir Film Arıyorum
-
alcatraz dan kacis degildir onun konusunda tas kirip kacmak yok
o filmin sonunda kacinca da hayatiyla ilgili bir bolum gostermiyor hani az kazanip ozgurum diye bir sahnesi yok hatirladigim kadariyla
-
HAY ALLLAH TAMDA SON PARTI İNDİRİYORDUM.NEYSE ONUDA İZLERİM.
-
alcatraz dan kaçış, yüksek iq lu bi adamın hapisten kaçışını anlatıyo, ki zaten alcatraz da kırabilecekleri taş filan yok :)
clint eastwood oynuyo, adamımdır kenisi. bknz : iyi kötü çirkin, bir avuş dolar için, affedilmeyen vs.. hele bi de kirli hary serisi vardır ki, izlemeyen daha pişmemiş demektir :)
kirly hary demişken aklıma bi sahne geldi, hary yanlız başınadır, silahını hırsıza doğrultur ve :
-"burdan çıkmana izin vermeYECEĞİZ"
-"biz mi?"
-"evet, smith, wesson ve ben" dan dan !
:)
-
ya sagopa kajmer in bi skit inde sanki dediğin konuşmalar vardı ama yanlış yönlendirmeyim şimdi seni ayıp olmasın . ama skit in adı VAROŞLAR ÖZGÜRLÜK DEMEK ama oda filmden alıntı ama hangi film bilmiyorum
-
beyaz perdede karizma deyince ilk üçüm
1.clint easwood
2.brad pitt
3.adewale agbaje
TrKomando89 bunu yazdı:
-----------------------------alcatraz dan kaçış, yüksek iq lu bi adamın hapisten kaçışını anlatıyo, ki zaten alcatraz da kırabilecekleri taş filan yok :)
clint eastwood oynuyo, adamımdır kenisi. bknz : iyi kötü çirkin, bir avuş dolar için, affedilmeyen vs.. hele bi de kirli hary serisi vardır ki, izlemeyen daha pişmemiş demektir :)
kirly hary demişken aklıma bi sahne geldi, hary yanlız başınadır, silahını hırsıza doğrultur ve :
-"burdan çıkmana izin vermeYECEĞİZ"
-"biz mi?"
-"evet, smith, wesson ve ben" dan dan !
:)
----------------------------- -
buraya üye olup istedigin filmi indirebilirsin ;)
www.turknova.com
-
torrent mi?
allaha yakın bana uzak olsun.4 mbitle 3 günde 1 gb inderemeyip delirmiştim.1 mbitle kuduz olurum heralde.
-
the shawshank redemption