Bir Film Var Aklımda Ama İsmini Bulamıorum...
-
arkadaslar aklımda bir film var daha oncelerden izledigim fakat ismini bir turlu aklıma getiremiorum edinebilmek icin.
filmin konusundan biras bahsetmem gerekirse:
filmde bir zenci arkadaslar grubu var. bunların birisi hapishaneye dusuor. film esrar ile ilgili. ve bu diger dısarıda kalan arkadaslar hapisahanedeki arkadaslarının kefalet parasını odeyebilmek ve onu kurtarmak icin esrar ı buyuklerden alıp evde paketleyerek evlere siparis ile goturerek satmaya baslıorlar ve film oradan sonra baslıor. bu zencilerin isleri yolunda gidior ve dunya kadar para kazanıorlar. hapishanedeki arkadaslarını cıkarmayı unutuolar. daha önceden esrar aldıkları bu işin buyuklerini falan sollayıp baya bi marka haline geliorlar.
aklımda kalan detaylar bu kadarç belki aranızda hatırlayanlarınız cıkar die dusundum. az once bütün beyazperde arsivini tek tek taradım. hepsine tek tek baktım ama filmi bulamadım. umarım bi sonuc cıkar... tşk
-
İsmini buldugunda veya hatirladigin banada haber ver gusel bişiye beniyo merak etim dogrusu :D
-
konusu güzele benziyor bilen varsa sölesinde izleyelim
-
galiba böle bi film bi kaç sene önce Tv de izlemiştim ama izmini hatırlamıyom... Yeni bi film değil di mi??? çünkü bi kaç sene oluyo izledğim
-
bulursan banada haber ver sevdim bunu :D
-
abi madem böylebi konu açıldı bende bi tane soram
orta okul yıllarında trt1 de bi dizi vardı çook süper hint dizisi her bölümü filim gibiydi
dizinin adı şirket çooook çook çook güzeldi macera aksiyon tavana vuruyodu
artık anasını satayım hatırlayan vardır belki ne oldu diziye
-
bu filmin adını bulunca pm atsana :D