Bir Film Vardı ?
-
manhyak bunu yazdı:
-----------------------------
wking bunu yazdı:
Ekerci bunu yazdı:
bu filmi kesin izleyecem...
wking nası buraya yorum atmamış:D
-----------------------------Valla Yüzüklerin Efendisi'nden başka adam gibi film izlemem. Bu nedenle pek bilmem filmleri =)
Bilmeyince yorum da yapılmıyor :P
-----------------------------Aynn yüzüklerin efendisinden sonra izledinmi birader diye herkeze sorduğum Death note (anime) var bitek.
Ayrıca bu filmin download linki varmı indiriyim sabaha izlerim.
-----------------------------Valla Death Note'u da çok duydum fakat cıx. Yüzüklerin Efendisi dışında sayılıdır izlediğim filmler.
Bütün arkadaşlarım hayvan gibi dizi ve film izliyor. Ben hiç izlemem :/
Otururum 15dk sonra kalkarım.
Hee Andy'nin Nesi Var ve Simpsons çizgi filmlerinin de hakkını yememek lazım ^^ :D
-
wking bunu yazdı:
manhyak bunu yazdı:
wking bunu yazdı:
Ekerci bunu yazdı:
bu filmi kesin izleyecem...
wking nası buraya yorum atmamış:D
-----------------------------Valla Yüzüklerin Efendisi'nden başka adam gibi film izlemem. Bu nedenle pek bilmem filmleri =)
Bilmeyince yorum da yapılmıyor :P
-----------------------------Aynn yüzüklerin efendisinden sonra izledinmi birader diye herkeze sorduğum Death note (anime) var bitek.
Ayrıca bu filmin download linki varmı indiriyim sabaha izlerim.
-----------------------------Valla Death Note'u da çok duydum fakat cıx. Yüzüklerin Efendisi dışında sayılıdır izlediğim filmler.
Bütün arkadaşlarım hayvan gibi dizi ve film izliyor. Ben hiç izlemem :/
Otururum 15dk sonra kalkarım.
Hee Andy'nin Nesi Var ve Simpsons çizgi filmlerinin de hakkını yememek lazım ^^ :D
-----------------------------izlemeden önce bende senin gibi düşünüyordum 1. bölümünü izle bakalım bırakabilcekmisin
-
Taa yıllar evvel bi dergide karikatürü vardı. Kimse kıza bakmasın, sebeplenmesin istiyordu eleman. Öldürdü kızı, böcekler yemeye başlayınca, böcekler bile faydalanmasın diye gitti kalorifer kazanına attı kızı. Sonra apartman ısınmaya başlayınca, kimse ısınarak ondan faydalanmasın diye yine çıldırdı çıldırdı kulaklarını tıkayarak sakil sakil koşmaya başladı karikatür bitti. Böyle acayip, boktan bi karikatürdü anlıycağınız. Ne diye anlattım, bilemedim, ama anlattığın hikayeye de benziyor hani.
-
tam benlik film lan
-
güzele benziyor. izleyeceğim
-
karakutu bunu yazdı:
böyle aşkın içine zıçım ben o ne psikopat bir konu öyle
-----------------------------+4945458974548 katılıyorum :D