Bir Gün Bende Onun Gibi Olacağım
-
KaptanMagaraAdami bunu yazdı:
-----------------------------
MeTiN_7 bunu yazdı:
sendemi öyle olcan onun gıbı serefsızmı olma sebebın ne?
-----------------------------Bahadır Boysal'ın yeniyetme, doyumsuz karakterleri var; arkadaştan onlardan birinin ete, kemiğe bürünmüş hali...
Yakınlarında olan bi' tayfa varsa burnunun üstüne sağlamından bir yumruk oturtuversin. Burnundan kan aktığında saçma sapan düşünen kişi daha sağlıklı düşünür.
-----------------------------sen ne dıyon hoca benım yakınlarımda olan bırınımı soruyon? ne dıyon daha acıklarmısın?
-
MeTiN_7 bunu yazdı:
KaptanMagaraAdami bunu yazdı:
MeTiN_7 bunu yazdı:
sendemi öyle olcan onun gıbı serefsızmı olma sebebın ne?
-----------------------------Bahadır Boysal'ın yeniyetme, doyumsuz karakterleri var; arkadaştan onlardan birinin ete, kemiğe bürünmüş hali...
Yakınlarında olan bi' tayfa varsa burnunun üstüne sağlamından bir yumruk oturtuversin. Burnundan kan aktığında saçma sapan düşünen kişi daha sağlıklı düşünür.
-----------------------------sen ne dıyon hoca benım yakınlarımda olan bırınımı soruyon? ne dıyon daha acıklarmısın?
-----------------------------Senin dediğin gibi; böyle olmak isteyipte mantıklı bir sebebi olması mümkün gözükmeyen, konuyu açan eleman için yazdım.
-
Adam harbi malmış ak. O kadar adam var karşısında. Adamlarla arasıdaki mesafede ben işeyerek isabet ettiririm, öküz adam glock ile vuramadı.
Birde yanlışlıkla yere sıkıyo öküz. :|
-
KroBey bunu yazdı:
Adam harbi malmış ak. O kadar adam var karşısında. Adamlarla arasıdaki mesafede ben işeyerek isabet ettiririm, öküz adam glock ile vuramadı.
Birde yanlışlıkla yere sıkıyo öküz. :|
-----------------------------bende sasırdım valla adamalrı vurdu sandım meger vuramamıs :D bıtane kadında cantayla kahraman olmak ıstıyoo delımı ne :d