Bir Gün Giyilmiş Kotun Değişimi Hakkında Yardım
-
trampfd bunu yazdı
Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanların ülkesine hoşgeldiniz.
Biri kesin değiştirirler demiş diğeri kesin değiştirmezler demiş, ama herkes kendinden çok emin, lan nasıl adamlarsınız yahu.
uzunca bi süredir bu işi meslek olarak yaptıgım ve sektörün içinde oldugum için ben öle kesin konuştum. seni kızdırdık gece gece
üzüldüm şimdi.
-
1 hafta istediğin ürünü sebepsiz iade edebilirsin.
hatırı sayılır para verdim diyorsun o zman büyük markadır kesin değişirsin.
Bi tanıdığım çalışıyordu büyük markanın birinde adamın biri 2 yıl önce aldığı gömleği yakası tahriş oldu diye getirip değiştirmiş :)
-
blackmir bunu yazdı
Bi tanıdığım çalışıyordu büyük markanın birinde adamın biri 2 yıl önce aldığı gömleği yakası tahriş oldu diye getirip değiştirmiş :)
umuyorum öyle olur hocam.
yardımcı olmaya çalışan tüm müridlere teşekkür ederim.
Yarın ürünü yıkatmadan aldığım yere götürücem bakalım ne olucak.
-
piradomim bunu yazdıblackmir bunu yazdı
umuyorum öyle olur hocam.
yardımcı olmaya çalışan tüm müridlere teşekkür ederim.
Yarın ürünü yıkatmadan aldığım yere götürücem bakalım ne olucak.
kesinlikle taviz verme gerekirse genel müdürlüğü arayacağını söyle arada :)
-
kotta herhangi bir tadilat ( paça boyu kısaltma falan filan) yapılmadıysa degiştirirler hocam giyilmişte olsa önemli degil.
-
kardeş emin ol değiştirir ben adana da yaşadiğim zamanlar bursadan bir arkadaşim hediye olarak mavi kot göndermişti bayaği pahali birşey
boyu darliği bana uygun değildi 1 hafta sonra gittim fişiyle beraber değiştirdim ses bile çikartmadilar sen para vererek aliyorsun onu niye utanip
ezilesin git bunu değiştirecem de
MADTAMER tarafından 20/Ara/12 01:56 tarihinde düzenlenmiştir -
Kotları aldığını dair fişin varsa giyilmiş olması mavi için pekde önemli değil.
Git durumu güzelce izah et , bi problem çıkacagını zannetmiyorum o kadar para döküyosun değiştirmek zorundalar yani :)