folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bir Gün İnecekler Ama Bakalım Ne Zaman ( Ufo ) Video Yeni Haitiden



Bir Gün İnecekler Ama Bakalım Ne Zaman ( Ufo ) Video Yeni Haitiden

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KorteX
    KorteX's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 17/Ağustos/2006
    Erkek

    meraklı olanlar war olup diyenler buyursun :D

    http://www.siriusufo.org/index_t.asp

    foto vidyo felan war.. gerçek yada fake olabilr.. ama war olduguna inanıyorum :D o ayrı bi mesele :D 


    Yetim düşler bekçisi
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Madcrazy
    Madcrazy's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Ağustos/2007
    Erkek
    hayatı yalan inanma :D

    Hardcore Gamer - Android Game Developer
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    boraks
    boraks's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Eylül/2005
    Erkek

     bugün akşam haberlerinde söyledi. görüntüyü youtube veren kişi buyurmuş; bilgisayar harikası bir görüntü imiş ;)

     

    fake ulen fake.... neykkk 


    gözlerin açıksa göreceksin! Kulağın sağır değilse duyacaksın! Ellerin kesik değilse uzanacaksın! UĞUR MUMCU
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Anarsist
    Anarsist's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Nisan/2007
    Erkek
    ertan bunu yazdı:
    -----------------------------

    kuran-ı kerimde insanlardan farklı canlıların bahsi geçer. Bazı ilahiyatçılara göre onlar cindirler. Cinler aslında bir enerjidir ve maddeye dönüşebilirler.Nasıl ki biz bir çırayı yaktığımızda ısı enerjisi elde ediyorsak cinlerde o şekilde bir enerjidir.Ama biz o ısı enerjisini çıraya yani maddeye tekrar dönüştüremiyoruz.ama cinniler bunu yapabiliyor.Şuan enerjinin maddeye dönüşümü üzerinde çalışılıyor.

    eskiden cinler hayvan,insan kılığındaydılar ama asır değişti inkar farklı yee gitti.Şuan bilim tanrı gibi görünüyor (haşa) o yüzden cinlerde o şekilde kendini değiştiriyorlar.Şuan gördüğümüz ve karşılaştığımız ufalar,reankarnasyonlar,dejavular cinnilerin yaptığı yansımlardır diyor bir ilahiyatçı bende haddim olmayarak buna katılıyorum

    gölcük depreminden saatler önce havada birşey gördüm. Beyaz bir çizik sabit kalmıştı mavi gökte. Yaklaşık 10 saat ordaydı.Akşam okuldan çıktığımda kaybolmuştu. Eve gittim ve bi kaç saat sonra deprem oldu. Kim bilir belki haber veriyordurlar bize :)


    -----------------------------

    Hangi cinden, enerjiden bahsediyorsun sen? 

    Bizim toplum once cin, seytan, melek ..peri diye sacmaliyordu simdide uzaylilara inanmaya basladilar.

    Allahim sen sonumuzu hayir eyle. 


    Çok günahım varsa neden gamım var Ali gibi şahı-ı merdana düştüm
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PIROMANTANRI
    PIROMANTANRI's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Nisan/2007
    Erkek
    ya tamam inanmıyoruz falan deyin anlarım da bari kendinize destek bulmak için yalan atmayın.göswterin bana bu fikirleri çürütmüş bir bilim adamının makalesini...

    Birgün yapacak fen şu siyah toprağı altın/Her şey olacak kudret-i irfan ile...inandım.(Tevfik Fikret/Haluk"un Amentüsü)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Anarsist
    Anarsist's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Nisan/2007
    Erkek
    Var olmayani duslemek ancak bilim-kurgu kitaplarinda olur. Delilsiz/bilimdisi  bir fenomen zaten curutulemez..

    Çok günahım varsa neden gamım var Ali gibi şahı-ı merdana düştüm
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Haziran/2007
    Erkek

    Hikaye bunlarr...Tek kelime. Bakınız şuanki google earth teknolojisini ABD 1950 de kullanıyordu ve Bizim elimize ulaştığında yıl 2000 lerdi.

    Bu aralar haberleri takip ettiniz mi bilmem ufoya aşırı benzeyen ucan bi araba yapmışlar.(İzleyenleriniz ban hak verecek)

    Böle bi araba ufoya çok benziyor.demekki sivil insalara böle araclar kullanma fırsatı verildiyse askeri amaçlarda ne gibi ucan araçlar üretilir siz düşünün.Ufonun kralını yapmıslardır.

    Şuan ingiliz ordusunun kullandığı internet hızı saniyede 9 Terabayt.ama nedense evlerimize ve dünyadaki en hızlı sivil internet 1 terabayt bile değil.

    Burda anlatmak istediğim askeri amaçlarla 50 yıl ilersinin teknolojisi kullanyordur.Gelişmiş ülkeler.Zaten eski bir söz var.Rusya ile ABD savaşırsa.Onlara bişi olmaz aralardaki devletler yok olur.

    Bu yüzden o ufo gibi gorulen şeyler bence ABD nin yapdığı gelişmiş ucan araçlar.Daha Türkiyede elektirik yokken ABD de ve İngilterede sokak lambaları varmıs....

    Bir arac bizim elimize ulaşana kadar 40-50yıl geçiyor.(Ucan araba acayipde ufoya benziyor.) Demekki Bu ucan arabanın gelmişmiş versiyonları(Askeri amaçlı olanlar)Ufolar gibidir.ABD bu araçları ucuduğunda millet gizli projleri kurcalamasın diye ufo teorissini attılar ortaya.Asıl amaç ABD nin bu teknojiyi elinde yokmus gibi millete inandırtması.Çünkü böle bişi olursa diğer devlerler örneğin Çin herşeyin sahdesini yapabiliyorlar insan hariç:D Bununda Çin malı olanını yapabilirler.

    Şimdi siz dersiniz ki ufoyu goren herkez ufo yapabilir.Bu imkansızdır.Çünkü makinalar dışardan gorunduğu gibi çalışmazlar.Sizce neden her ülke ucak gemisi yapamıyor....?

    Uzaylı muaylı yok.Siz ABD nin teknolojilerini hafife alıyorsunuz.ABD,Rusya gibi ülkeler.Çok gelmiş teknolojilere sahiptirler.Şuan uydudan sizi canlı olarak gorebiliyorlar.Hatta kıyafetsiz bile hemde üstün çözünürlukde....Size bi örnek vereceğim buna göre kendiniz senaryolar yazın.1970 lerde ABD nin uyduları Sizin parkda gazete hangi satırı okuduğunuzu gorebiliyormus...Gerisi siz düşünün.Şuan 2007 yılındayız..Sovyet silah teknolojileri ABD nin uyduları yüzünden follos oldu.bizim gibi ülkelerde Rusyanın ABD nin eski silahlarını satın alıp milletimize güven verdirtiyoruz.Anca kendilerini kandırırlar.Ciddi bi savaşda neyin ne olcağı belli değildir.Irakda ABD başarısız oldu.Tabi görünüşde.Ülkede öle bi kaos ortamı yarattı ki bir daha asla Bağımsız bir ırak oluşmuycak.bunlara inanmıyorsanız İsrailin 1960 larda büyük arap ordularını nasıl durdurduğunuda soyleyin.Araplarda rus silahları vardı.Ama Rusyada uydu teknolojisi fazla gelişmemişdir.Uydunun önemini aşagıdaki resimden anlayabilrisiniz

     http://img405.imageshack.us/img405/5467/image006gg4.jpg

    Gorduğu gibi uydu teknolijisi ile destek alan bi ordu düşman hattının arkasını gorebilir ve daha konvensiyonel saldırılar yaparak büyük orduları bertaraf ederler..

    Ufolar sahdedir.ABD nin elindeki teknolojilere kimsenin aklı ermez.... Area51 üstünün oralarda ufo gorulduğu hep sık oluyormus.benim fikrime gore gizli araştırmalar  orda yapılıyor denemeler filan.O yüzden garip araçlar goruluyor..O çevredeki bi insanın olayını size anlatıcam.(Discovery channelda izlemişdim.)

    Bi kadının kocası orda çalışmaya başlamış.Adama yemin ettmişler.ne olursa olsun orası hakkında bilgi verme diye bide tekdit etmişler..

    Adam orda çalışmaya başladıkdan 3 sene sonra hastalanmış.İÇ organları küçülmeye başlamıs(Sanırım oyleydi) Doktorlar bu hastalığı tıp tarihinde ilk defa gormusler..

    Ve adama area51 de neler uğraştığını ve ne gibi maddelere elini deydirdiğini sormus.Adamda yemin ettim soyleyemem demis.Adam sonra ölmüş.Kadın tam mahkeyme vercekken.ARea51 üstünün belli bi mesafe yakınına girdiğiniz zaman orda hiçbir hakkınız olmadığını kabul etmiş sayılırsınız.Yani sizi öldürseler bile bişi yapamassınız.olay öle kapatmıs.

    Daha uzaylu muzaylı demeyin.:D 


    Long Live Turkey..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bsw
    Bsw's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Ekim/2003
    Erkek

    abi o okuduğun satırı nasıl görüyorlar anlamadım ki..?  hadi bişeyler görebiliyorlar uydudan takip sistemi zart zırt vardı beni evimde çok afedersin dal daşşah görüyolar(çıplak geziyorum evde) ladin'i niye bulup çıkartmıyorlar..? askeri teknoloji gerçekten sivilden kat kat üstün oluyor ona bişey demiyorumda abartmayalım abi.. 9 terabyte ne allasen ya..? 9tbps mi şimdi o internet hızı..? oda olsun abi demekki ufolar yüksek hızlı interneti olan yerlerde sıklıkla görülüyor türkiye de tek tük hep amarika hep bi gavur ülkesi.. ttnet'e buradan sesleniyorum daha hızlı internet gönderin daha hızlı insin (ufo ve ufo filmleri)

     


    Keser döner sap döner dün yedim tavuk döner..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    silenceb
    silenceb's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Temmuz/2005
    Erkek

    UFO bir fenomen mi... bir gerçek mi ?  geleceğin uçan formlarının bir habercisimi sadece...

    "UZAY ! Evet uzay.... yabancı değil değil mi bu kelime bizlere" :P


    Ne Mutlu Türküm Diyene...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Eylül/2005
    Erkek
    Bsw bunu yazdı:
    -----------------------------

    abi o okuduğun satırı nasıl görüyorlar anlamadım ki..?  hadi bişeyler görebiliyorlar uydudan takip sistemi zart zırt vardı beni evimde çok afedersin dal daşşah görüyolar(çıplak geziyorum evde) ladin'i niye bulup çıkartmıyorlar..? askeri teknoloji gerçekten sivilden kat kat üstün oluyor ona bişey demiyorumda abartmayalım abi.. 9 terabyte ne allasen ya..? 9tbps mi şimdi o internet hızı..? oda olsun abi demekki ufolar yüksek hızlı interneti olan yerlerde sıklıkla görülüyor türkiye de tek tük hep amarika hep bi gavur ülkesi.. ttnet'e buradan sesleniyorum daha hızlı internet gönderin daha hızlı insin (ufo ve ufo filmleri)

     


    -----------------------------

    red kit te her seferinde  daltonları yakalıyor neden öldürmüyor..?


    Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
Toplam Hit: 5272 Toplam Mesaj: 47