Bir Günlük Bilgisayardan Ses Geliyor
-
Hp Pavilion g6,daha bugun aldım,HD'den geldiğini düşünüyorum clik clik diye bir ses bu normal mı?Neden kaynaklanabilir? ve birde bu bilgisayardan kullanan var mı acaba
-
Normal bir durum dert etme.ama marka olarak con yanlis bir secim yapmissin
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------
Normal bir durum dert etme.ama marka olarak con yanlis bir secim yapmissin
-----------------------------Maddi durumlar işte =) peki ustam bu ses zamanla geçermi yani neden kaynaklanıyo olabilir?Hd'nin okuma yazma sırasında geliyo genelde
-
kac cg 640 mı. bende yeni başka marka aldım 5i hdd çok az ses geliyordu.servise yolladim.640 ı söküp 750 cg taktılar.istersen yeni pc ile değiştirelim dediler. 640 cg hdd ler sorun oluyormuş.servise yolla derim.ihmal etme
-
manfolder bunu yazdı:
-----------------------------kac cg 640 mı. bende yeni başka marka aldım 5i hdd çok az ses geliyordu.servise yolladim.640 ı söküp 750 cg taktılar.istersen yei pc ile değiştirelim dediler. 640 cg hdd ler sorun oluyormuş.servise yolla derim.ihmal etme
-----------------------------ustam cg derken?
-
hardisk kaçlık senin.sen servise yolla geri yeni bilgisayardan ses neden gelsinki sıfır almışşsın bir sürü para ödemişin.servis değiştirip yeisiini yolluyor.yada sorunu çözüyor.
-
manfolder bunu yazdı:
-----------------------------hardisk kaçlık senin.sen servise yolla geri yeni bilgisayardan ses neden gelsinki sıfır almışşsın bir sürü para ödemişin.servis değiştirip yeisiini yolluyor.yada sorunu çözüyor.
-----------------------------500 gb 5400 Rpm 8mb HD'm var,ses geçti gibi gelmiyor bir süredir.Daha tek günlük bilgisayarıda servise yollamak istemiyorum
-
Çok basite kaçacak ama o ses DVD/CD Romdan gelen ses olmasın ?
İçinde cd falan mı var nedir. Varsa çıkar öyle bi kullan bakalım çıkacak mı? -
bende 1 günlük pc yi yolladim sesi ben duymadim başta.bir forumda okudum.dikkatli dinleyince sesi farkettim.cok az ama ilerde sorun olabilir diye yolladim.hardiskten geldigini soylediler.640 cg söküp 750 cg taktılar yerine.ilerde daha fazla sorun cıkarmadan bana kalırsa yolla servise.yenisi ile değişitirler.
-
Daniel-Koo bunu yazdı:
-----------------------------Çok basite kaçacak ama o ses DVD/CD Romdan gelen ses olmasın ?
İçinde cd falan mı var nedir. Varsa çıkar öyle bi kullan bakalım çıkacak mı?
-----------------------------Olmadığını biliyordum ama sen söledikten sonra şüpheye düştüm baktım ama yok ustam o değil =) benzer sorunları bu seriyi kullanan kimselerde çekiyormuş ortak problem harddisk ki sesin ordan geldiği açık
-
onparlak bunu yazdı:
-----------------------------Daniel-Koo bunu yazdı:
-----------------------------Çok basite kaçacak ama o ses DVD/CD Romdan gelen ses olmasın ?
İçinde cd falan mı var nedir. Varsa çıkar öyle bi kullan bakalım çıkacak mı?
-----------------------------Olmadığını biliyordum ama sen söledikten sonra şüpheye düştüm baktım ama yok ustam o değil =) benzer sorunları bu seriyi kullanan kimselerde çekiyormuş ortak problem harddisk ki sesin ordan geldiği açık
-----------------------------
Fabrikasyon hatalar olabiliyor ama bu seride fazlasıyla da yaşanıyor. Üşenme hocam yine de bi göster.