Bir Hafta İçinde Gördüğüm İki Farklı Eser (Atm Ve Taş Sanatı İçerir)
-
Hafta sonu Malatya' daydım inönü caddesi girişinde bir atam dikkatimi çekti, fotoğraf çeketektim yakalayamadım sonrasında Gaiantep te Büyükşehir belediyesine yakın bir yerde gördüğüm Taş eseri görünce onu fotoğrafladım ardından diğer Atm aklıma geldi her ikisinide sizinle paylaşmak istedim,
Birincisi Malatyadaki Kayısı Atm si,

Gaziantep Büyükşehir Belediyesine yakın yerdeki Taş heykel,

Sizlerinde şehirlerinde varsa böyle değişik sanatsal çalışmalar ekleyiniz arkadaşlar güzel bir kaynak olur, :)
-
Ya ne kaysısı ne taşı.Biri şeye benziyor, diğeri de şey işte
-
Kayısıda sübliminalin dibine vermişler.
-
tencere kapak
-
kayısının çekirdeğinemi sokuyoruz, kartı yani :D
-
robinson diyor sanat, ya diğerleri... :)
kayısı normal çünkü malatya dünya ihracatında %80 paya sahip. dünyanın %80 nine kayısı malatyadan gidiyor.
atm işi güzel fikir. ama taş birşeye benzemiyor. hani bazen sahilden topladığın taşları birşeye benzetirsin ya öyle olmuş.
-
Taşa dikkatli bakarsanız yüzü var.Birşeye benzemiyor diyorsunuzda süper tarihi eseri alıp yolun ortasına koyacak değiller ya.Bence gelişme bu.
-
skyvalet bunu yazdı
Taşa dikkatli bakarsanız yüzü var.Birşeye benzemiyor diyorsunuzda süper tarihi eseri alıp yolun ortasına koyacak değiller ya.Bence gelişme bu.
gerçi haklısında şu üniverstelerin sanat bölümünde okuyanlara yap birşey , koyalım meydana desen yapmazlarmı. hem özgüvenleri gelir hem topluma sanatı sevdirisin. taş üstüna taş koy. sonra al sana heykel :)
-
ATM (ilk resim ) Şeftaliye benziyor.
TAŞ ( ikinci resim ) Salatalığa benziyor.
-
Mustafa bunu yazdı
Aynen. Benim de dikkatimi çekti.
-
cuneyd bunu yazdıMustafa bunu yazdı
Aynen. Benim de dikkatimi çekti.
yarıldım aynen hocam :D