Bir Hat Üzerinden İki Adsl Aboneliği Olurmu ?
-
normal ev telefonu üzerinden iki farklı abonelik alınabilirmi, alınsa bile internet hızını etkilermi...
-
net bir bilgim yok ama zannetmiyorum. telefon hattı olmadan internet bağlamadıklarına göre bir telefondanda 2 hat
bağlamazlar bence
-
4 portlu modemin varsa mümkündür. evet etkiler 2 kişi kullanacaksanız hızı 1/2 olur.
-
olmaz.
olmuyor
-
olivetti bunu yazdı:
-----------------------------
4 portlu modemin varsa mümkündür. evet etkiler 2 kişi kullanacaksanız hızı 1/2 olur.
-----------------------------hocam modemle ne alakası var :) aynı telefon üzerinden 2 hat bağlatacam diyor.
-
Modem le değil hocam. Ben yeni abonelik yani iki ayrı modem olurmu diye merak ettim.Çok teşekkürler bu arada
-
hımm pardon ozaman.
-
olivetti bunu yazdı:
-----------------------------
hocam bence arkadaş anlatamamış derdini:P
-----------------------------anlatım sanırım ya abonelik die sordum :D
-
Olmaz. Bir hatta sadece bir servis sağlayısı hizmet verir. Bir numaraya bağlı olduğun türk telekom satralinden sadece bir port tanımlanır, o da hizmet aldığın servis sağayıcının olur.
-
bu durumda tek çare olarak modemden paylaştıracam.Benim modem pikatel combomax tt netin verdiğinden.bir usb ve bir ethernet çıkışı var. ben şu an etherneti kullanıyorum.usb ile ethernet hız açısından farkedermi?
-
Ethernet daha hızlı. Git 20 lira ver bi switch al 10 portlu, istediğin kadar bölüştür.