Bir Hosting, Domain Firmasından Beklentileriniz Nelerdir ?
-
önce fiyat sonra hizmet
birde anlaması alaystr kullanıyordum yıllardır kullandım 1 domainim oturmadı bir türlü ara kesintiler veriyodu en son domainden dediler başka firmaya geçtim
onuda 2 yıl felan kullandım birgün site açılmıyor aradım aradım ulaşamadm sonra r10 a konu açmıştım koştu geldi yok şöçyle oldu böyle oldu sms at amk mail at haberimiz lsun
sonra resseler com tr e geçtim orda barındırıyorum fiyat ve performansı çok güzel 1 kere aradım açtılar gayet güzel yardımcı oldular bakımmı olacakn kesintimi olacak günler öncesinden haber veriyor mesela alaystr kllanırken kesintiler olurda wp jeckpack haber veriyor tabi adamlara diyorum böyle böyle yok bizim sunucularımız kesilmez felan biraz kabullenmek lazım son firmamamda 1 hafgtadır nadir kesintiler oluyor 1-2 dklık ben firmaya söylemeden firma mesaj attı kesintiler sunucu değişikliğinden felan diye haberimiz var düzelecek diye
yani böyle olmalı müşteriyi bilgilendirmelisin sen müşteriyi bilgilendirirsen telefonda yığılma almazsın adam neden ne olduğunu bilir.
-
dolandırıcı olmaması ve murit silkmemesi.
-
TC de host etmemesi, btc ile ödeme kabul etmesi.
-
rakkoc bunu yazdı
TC de host etmemesi, btc ile ödeme kabul etmesi.
Benim de aklıma yattı bu özellikler.
-
Acemilere yardımcı olması. Şöyle yap diyeceğine kendisi yapması.
-
genelde hosting kullanmıyorum şuan kendim bireysel olarak 10 adet sunucuya sahibim hetzner - ovh - telepoint sofia firmalarından hizmet alıyorum ve türklerle kesinlikle çalışmıyorum
başlıca sebepleri
tarihi eser xeonları ülkemizde neredeyse birçok hosting firması kullanmakta
bir diğer önemli beklenti ise veri güvenliği şirket güvenilirliği aklı selim bilinçli insanlardan oluşan bir kadro gerekiyor.
çok basit bir örnek vereyim
ovh amd 3600x sunucumda donanımsal bir arıza oluştuğunu robot yazılım otomatik olarak tespit etti ve önce bana verilerimi yedeklememi mail olarak birdirdi ardından sunucu m 1 üst model 3800x versiyonu ile değiştirildi extra bir ücret almadan ve bunlar 40 dakika gibi kısa bir sürede gerçekleşti
Martech tarafından 29/Oca/20 06:57 tarihinde düzenlenmiştir