Bir İlan Sitesi Açsam?
-
önceki konun birinde yazmıştım
yatar vaziyette bir domainim var e ticaret için almıştım amk sonra sanal pazardan satmaya başladım domainde boşboş duruyo
şimdi bende host felanda var sıkıntı yok o konudada
diyorum bi ilan sitesi açsak açsakta nasıl birşey açsak?
opencart kuram desem dışarıdan girilen modülleri var ama nasıl olur ki?
wp ye ilan modülü atsam diyom çok sikik durur gibi geliyo
böyle sırf ilan için yazılmış free ilan sitesi varmı ? free openGL
amaç maddiyat değilde en azından müridler sattıklarını orda ilan verirler diye düşünüyorum
-
Domain güzelse rene amcaya da mesaj at sitede ilan olması oraya açalım. Site sağ tarafta ilanlar diye resim olsun minecarft için yapmışlardı ya :)
TBT zaten kar gütmeyen bir yer illa sitemize konu açın denmiyor. Rene yada Holy izin verirse aslında iyi olur. Olurda tutarsa sende kazanırsın :D
-
tonlarca ilan sitesi var
-
Devilcode bunu yazdı
tonlarca ilan sitesi var
Bu anlayışıda hiç sevmiyorum ha :D Tonlarca mimar, doktorda var hocam kapansın mı meslek :D
Fazla olması tabi ki işleri zorlaştırır ancak herkes kendi yağında kavrulur hesabı birşeyler olur.
En basit örnek insidai(şunun nickini tam yazamıyorum bir) ile fragman sitesi kurmuştuk ben işlerim nedeni ile ayrıldım ama onca rekabet rağmen dizi fragmanlarında şu an ilk sayfada.
-
Alper hocam ilan işi hazır scriptlerle yürümez gibi geliyor. Ciddi düşünülüyorsa tabi. Eğer tbt ailesin için yapacaksan zaten gerek yok 2. el bölümü TBT de mevcut.
-
Devilcode bunu yazdı
tonlarca ilan sitesi var
hangi kantarla tartıyon internet sitelerini :)
sanırım konu başlığı okuyup yorumlayınca böyle oluyo
@Drkill lan tbt için yapmayacam yasak :) ben yapanım müridlerde kullanır :))
DJ_Alper tarafından 23/Mar/13 11:45 tarihinde düzenlenmiştir -
DJ_Alper bunu yazdıDevilcode bunu yazdı
tonlarca ilan sitesi var
kantarla değil hacı tonlarca var içlerinde çöp sitelerde mevcut.Çöp site ilk sırada olacak sen emek vereceksin o kadar geçemiyeceksin.
DrKill güzel açıklama yapmış bende ilan sitesi açarım ama ciddi bir sermaye verip ilgilenirsem neden olmasın.
-
Devilcode bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdıDevilcode bunu yazdı
tonlarca ilan sitesi var
kantarla değil hacı tonlarca var içlerinde çöp sitelerde mevcut.Çöp site ilk sırada olacak sen emek vereceksin o kadar geçemiyeceksin.
DrKill güzel açıklama yapmış bende ilan sitesi açarım ama ciddi bir sermaye verip ilgilenirsem neden olmasın.
aga boşboş durunca çöp olmuyomu zaten :) bari hayra vesile olsun
amk ben yapacam size yapayımmı yapmayımmı diye sormuyorum ki nasıl yapayım diye soruyorum :) yada kullandığınız bildiğiniz birşey varmı diye soruyorum
bana maddi bir külfeti olmayacak
-
DJ_Alper bunu yazdıDevilcode bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdıDevilcode bunu yazdı
tonlarca ilan sitesi var
amk ben yapacam size yapayımmı yapmayımmı diye sormuyorum ki nasıl yapayım diye soruyorum :) yada kullandığınız bildiğiniz birşey varmı diye soruyorum
wp gider heralde ? http://demos.appthemes.com/?theme=classipress bu tarz ilan temaları var yada hoşuna giden temayı seçersin sonradan ilan için eklenti kullanırsın
-
domain ney
-
saqeslanger bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdıDevilcode bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdıDevilcode bunu yazdı
tonlarca ilan sitesi var
wp gider heralde ? http://demos.appthemes.com/?theme=classipress bu tarz ilan temaları var yada hoşuna giden temayı seçersin sonradan ilan için eklenti kullanırsın
indirdim zaten sabah onuda :D kuramadım dnslerin oturmasını bekliyorum :D
bakalım çalışacak mı eyw