Bir İlan Sitesi Açsam?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

önceki konun birinde yazmıştım

yatar vaziyette bir domainim var e ticaret için almıştım amk sonra sanal pazardan satmaya başladım domainde boşboş duruyo

şimdi bende host felanda var sıkıntı yok o konudada

diyorum bi ilan sitesi açsak açsakta nasıl birşey açsak?

opencart kuram desem dışarıdan girilen modülleri var ama nasıl olur ki?

wp ye ilan modülü atsam diyom çok sikik durur gibi geliyo

böyle sırf ilan için yazılmış free ilan sitesi varmı ? free openGL

amaç maddiyat değilde en azından müridler sattıklarını orda ilan verirler diye düşünüyorum

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

Domain güzelse rene amcaya da mesaj at sitede ilan olması oraya açalım. Site sağ tarafta ilanlar diye resim olsun minecarft için yapmışlardı ya :)

TBT zaten kar gütmeyen bir yer illa sitemize konu açın denmiyor. Rene yada Holy izin verirse aslında iyi olur. Olurda tutarsa sende kazanırsın :D 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Underground
    Underground's avatar
    Erkek

tonlarca ilan sitesi var

Herkesin işine yaradığın kadar iyisindir Bu Hayatta!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek
    Devilcode bunu yazdı

tonlarca ilan sitesi var

Bu anlayışıda hiç sevmiyorum ha :D Tonlarca mimar, doktorda var hocam kapansın mı meslek :D 

Fazla olması tabi ki işleri zorlaştırır ancak herkes kendi yağında kavrulur hesabı birşeyler olur. 

En basit örnek insidai(şunun nickini tam yazamıyorum bir) ile fragman sitesi kurmuştuk ben işlerim nedeni ile ayrıldım ama onca rekabet rağmen dizi fragmanlarında şu an ilk sayfada. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Alper hocam ilan işi hazır scriptlerle yürümez gibi geliyor. Ciddi düşünülüyorsa tabi. Eğer tbt ailesin için yapacaksan zaten gerek yok 2. el bölümü TBT de mevcut.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Devilcode bunu yazdı

tonlarca ilan sitesi var

hangi kantarla tartıyon internet sitelerini :)

sanırım konu başlığı okuyup yorumlayınca böyle oluyo 

@Drkill lan tbt için yapmayacam yasak :) ben yapanım müridlerde kullanır :))

DJ_Alper tarafından 23/Mar/13 11:45 tarihinde düzenlenmiştir

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Underground
    Underground's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı
    Devilcode bunu yazdı

tonlarca ilan sitesi var

kantarla değil hacı tonlarca var içlerinde çöp sitelerde mevcut.Çöp site ilk sırada olacak sen emek vereceksin o kadar geçemiyeceksin.

DrKill güzel açıklama yapmış bende ilan sitesi açarım ama ciddi bir sermaye verip ilgilenirsem neden olmasın.

Herkesin işine yaradığın kadar iyisindir Bu Hayatta!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Devilcode bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı
    Devilcode bunu yazdı

tonlarca ilan sitesi var

kantarla değil hacı tonlarca var içlerinde çöp sitelerde mevcut.Çöp site ilk sırada olacak sen emek vereceksin o kadar geçemiyeceksin.

DrKill güzel açıklama yapmış bende ilan sitesi açarım ama ciddi bir sermaye verip ilgilenirsem neden olmasın.

aga boşboş durunca çöp olmuyomu zaten :) bari hayra vesile olsun

amk ben yapacam size yapayımmı yapmayımmı diye sormuyorum ki nasıl yapayım diye soruyorum :) yada kullandığınız bildiğiniz birşey varmı diye soruyorum

bana maddi bir külfeti olmayacak

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı
    Devilcode bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı
    Devilcode bunu yazdı

tonlarca ilan sitesi var

amk ben yapacam size yapayımmı yapmayımmı diye sormuyorum ki nasıl yapayım diye soruyorum :) yada kullandığınız bildiğiniz birşey varmı diye soruyorum

wp gider heralde ? http://demos.appthemes.com/?theme=classipress bu tarz ilan temaları var yada hoşuna giden temayı seçersin sonradan ilan için eklenti kullanırsın

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

domain ney

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    saqeslanger bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı
    Devilcode bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı
    Devilcode bunu yazdı

tonlarca ilan sitesi var

wp gider heralde ? http://demos.appthemes.com/?theme=classipress bu tarz ilan temaları var yada hoşuna giden temayı seçersin sonradan ilan için eklenti kullanırsın

indirdim zaten sabah onuda :D kuramadım dnslerin oturmasını bekliyorum :D

bakalım çalışacak mı eyw

Toplam Hit: 1552 Toplam Mesaj: 13