folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Bir İlde İkamet Edenlerin GSM Numaralarını Nerden Temin Edebilirim ?

Bir İlde İkamet Edenlerin GSM Numaralarını Nerden Temin Edebilirim ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZeNRoM
    ZeNRoM's avatar
    Erkek

Başlıkta da belirttiğim gibi bana bir ilde yaşayanların gsm numaraları lazım?

Yapılacak etklinliklerle ilgili o ildekileri bilgilendirmek ve davet etmek amaçlı.. 

Şimdi aklımdaki sorular şu:

* dakiksms << gibi yerler bize sadece başlıklı sms gönderme imkanı mı sunuyorlar yoksa gsm numaraları da onlara mı ait oluyor ? 

* GSM numaralarını nerden bulabilirim ?

* Bu numaraları kategoriler halinde bulma & satın alma imkanım var mı? ( Örneğin: Lisede okuyanlar, Üniversite mezunları, 18-30 yaş aralığındakiler, bir ilin belli bir ilçesinde ikamet edenler ya da cinsiyet )

* Resmi bir dernek kuruluşu adı altında "reklam giderleri" kalem bütçesini gösterip alacağız. Yani tamamen resmi olacak.. Yasadışı hiçbir işlem yok..

Resmi olarak başvurup numara listesini alabileceğemiz resmi kurumlar varsa onu da belirtirseniz sevinirim. 

Aklımdaki soruları cevaplayarak önerebileceğiniz firmalar var mı?

Şimdiden teşekkürler.. 

ZeNRoM tarafından 10/Mar/16 13:52 tarihinde düzenlenmiştir

Hiçbir şey, apaçık ortada olan kadar aldatıcı değildir !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLsanCaK
    aLsanCaK's avatar
    Erkek

Senin ilacının adı Hedefli SMS, pm den reklam yapacağım :D

Sorularına cevaplar;

yasal olarak kimse senin eline milyonlarca gsm bilgisi veremez. bunu operatörler ve operatörlerin iş ortakları aracılığı ile yasal olarak hedefli sms hizmetini kullanarak yapabilirsin.

sen istediğin kriterleri girersin operatör kendi elindeki izinli veri tabanından senin kriterlerine uygun kişilere mesajını iletir.

sen numara görmezsin ama kaç kişiye ulaştığını raporlarında görürsün.

aLsanCaK tarafından 10/Mar/16 13:58 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

"Yapılacak etklinliklerle ilgili o ildekileri bilgilendirmek ve davet etmek amaçlı.. "

bu bahane cok gecerli degil. evet yeni ticaret yasasinda bilgilendirme mail ve sms'leri icin ekstra izin almana gerek yok diyor ama gonderecegin kisilerin seninle daha onceden ticareti olduysa gecerli bu.

yani sen her seyi yasal olarak yapsan dahi eger ki ben vatandas olarak senin firman ile hic bir ticari iliski icersine girmediysem ve ona ragmen bana bilgilendirme mail & sms'i bile atsan bu spam olarak sayiliyor.

yapacagin islem yeni ticaret kanuna gore suc.

zaten biliyorsundur.

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

dakiksms data vermez datayı sen alırsın sms atarsın 1 defa atmaktan birşey olmaz , içerisne listeden çıkma linki koyabilirsin ((  dakiksms içinde var bu özellik))

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLsanCaK
    aLsanCaK's avatar
    Erkek

kaynaklarımdan aldığım son bilgiye göre, Türkcell Belediyeler dışında şu anda bu hizmetin kullanılmasına izin vermiyormuş.

yani yasal olarak senin iş yeni kanunla askıya alındı.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

http://www.erdemakcay.av.tr/istenmeyenspam-mesaj-epostaemail-gondermek-suc-mudur/

Hızlı şekilde cezaları, konu kapsamında örneklerle inceleyelim:

1- Alıcıdan izin alınmadan ya da alınan onaya aykırı içerikle ileti gönderildiğinde, iletiyi gönderene ve aracıya(iletinin gönderilmesini sağlayana) bin liradan beş bin liraya kadar idari para cezası,

2- İsmini ve/veya iletişim bilgilerini açıklamadan ileti gönderene, bin liradan on bin liraya kadar idari para cezası,

3- Red bildirimleri için gerekli bilgileri vermeyenlere iki bin liradan on beş bin liraya kadar idari para cezası,

Eğer,

4- Onay vermeyen birden fazla kimseye ileti gönderilirse, on bin liradan elli bin liraya kadar idari para cezası,

verilecektir.

Manevi olarak yenilen bolca küfürü de hesaba katarsak şu olayı yapmayın. Her gün alakasız olan yerlerden kayıt olmadığım halde sms almaktan bıktım.

Gidin broşür bastırın, tabelaya reklam verin ne yaparsanız yapın. Benim/senin kişisel bilgilerimi öyle böyle alıpta reklam yapmaya hakkınız yok.

Gerçi hükümetin sözcüsü haline gelmiş bir belediye başkanı cezası neyse verip ben şu anda tv'deyim mesajı gönderebiliyorsa böyleleri de bir şekilde açık bulur o ayrı. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    aLsanCaK bunu yazdı

kaynaklarımdan aldığım son bilgiye göre, Türkcell Belediyeler dışında şu anda bu hizmetin kullanılmasına izin vermiyormuş.

yani yasal olarak senin iş yeni kanunla askıya alındı.

1 hafta önce filan kullandı  bi  arkadşaım ama yeni sanırm bu bilgi  bide çok pahalı yahu

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLsanCaK
    aLsanCaK's avatar
    Erkek

enson bildiğim

hedefli sms birim fiyatı =  sms birim fiyatı x 7

evet egerçekten sms'e göre pahalı bir hizmet idi

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek

Bi bitmediniz...

der die das
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

Söylerim ama bana atmazsan :D 

gir muhterem sahibinden.com'a gir ilanlara al bilgilerini çek babam çek yap.Sonrasına karışmam ama 

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZeNRoM
    ZeNRoM's avatar
    Erkek
    AbdullahAzad bunu yazdı

"Yapılacak etklinliklerle ilgili o ildekileri bilgilendirmek ve davet etmek amaçlı.. "

bu bahane cok gecerli degil. evet yeni ticaret yasasinda bilgilendirme mail ve sms'leri icin ekstra izin almana gerek yok diyor ama gonderecegin kisilerin seninle daha onceden ticareti olduysa gecerli bu.

yani sen her seyi yasal olarak yapsan dahi eger ki ben vatandas olarak senin firman ile hic bir ticari iliski icersine girmediysem ve ona ragmen bana bilgilendirme mail & sms'i bile atsan bu spam olarak sayiliyor.

yapacagin islem yeni ticaret kanuna gore suc.

zaten biliyorsundur.

Ticari kar sağladığımız hiçbir şey yok hocam. :)

Amacımız tamamen ildeki gençleri kötü alışkanlıklardan korumak amacıyla faydalı uğraş alanları yaratmak. Yarattığımız bu uğraş alanlarından halkı haberdar etmek.. :)  Hiçbir ticari menfaatimiz yok.. 

@KaptaN  ,  @aLsanCaK ve @SaNaL_AjaN   yorumunuz için teşekkürler.

@Austen size gelen smslerin sorumlusu benmişim gibi içinizi bana dökmüşsünüz resmen. Ama olsun hocam. Canınız sağolsun :) 

Broşür bastırmak, tabelaya reklam vermek vs. hepsini yaptık.. Ama daha da çok reklama ihtiyacımız var. Kaybedecek bir gencimiz bile yok :(

Hiçbir şey, apaçık ortada olan kadar aldatıcı değildir !
Toplam Hit: 1802 Toplam Mesaj: 12
gsm numaraları