Bir İlizyonla Kaybolan Tarihimiz 19519 (19Mayıs1919)
-
Öncelikle ne kadar doğru ne kadar yalan bilmiyorum. facebookta gezinirken rastladım bu videoya, ilginç geldi ve sizlerle paylaşmak istedim.Aşağıdaki videoları izledim. fragman mı dogru yoksa diğer full olanı mı pek ayırt edemedim. yorum sizlerin...
facebookta bulduğum videoda aynen şunlar yazılıdır:
Elin İranlısı Kurtuluş Savaşımızı vurgularken bizimkiler yayından kaldırıyor sansür vuruyor asıl teroristler bunlar ’!......
Televizyon kanalları neyi isterse onu yayınlıyor..
İranlı genç okumak için Ankaraya geliyor,daha sonra yarışmaya katılıyor.
Ama onun yazdığı,
göstermek istediği mesaj
"Kurtuluş Savaşımız Başladı" mesajı sansürleniyor,
RTÜK tarafından falan da değil,
bizzat kanal kendisi fragmanda vermesine rağmen,
yayında engelliyor..
İranlı genç "Kurtuluş savaşımız" diyebiliyor,
Ama bu yabancı sermaye ile yönetilen kanallar
Bunu göstermeye dahi korkuyor..http://www.facebook.com/?ref=logo#!/video/video.php?v=494940517607&oid=145084428854587&comments
http://www.youtube.com/watch?v=50Y9yTXllG8
-
hacı napabilce(z)n şimdi laf atmayın ama istediğini topla şey yap yarın öyle bir geçer zaman ki başlıycak protesto edenler tv başında olcak türk halkında buna protesto etmesini beklemiyceksin
-
Hoca sen ondan açtın konuyu bende ekleyim Dikkat ettinizmi her tv programında milleti oyalamak zaman kaybettirmek ne bilim saçma sapan diziler bizim halkımızda ağzı acık ızlıyo milletin bir an önce uyanması lazım.
-
söylesem tesiri yok sussam gönül razı değil
-
Oha .. hemen kamuoyu baskısı oluşturup programı kınamamız gerkli.. Bu ne la nası iş.. dur bi daha izleyim :S
-
bir yandan acunun gerçektede ''şakirt'' olduğu gerçeği aklımda
bir yandan da madem örtbas edecekti neden fragmanda montajlamadılar bu soru aklımda.
acun bu reyting ugruna her bok beklenir, şakirt cemaat kitlenin tepkisini cekmemek için sansürlemiştir orayı, neticede cocuk iranlı. cici iran, sevimli iran, dini bütün iran, yok canım hiç bu dini bütün ülkeden birinin kurtulus savasını ve dolayısıyla atatürkü öven bişey yapması yakışır mı?
-
DaSpOnGe bunu yazdı:
-----------------------------
hacı napabilce(z)n şimdi laf atmayın ama istediğini topla şey yap yarın öyle bir geçer zaman ki başlıycak protesto edenler tv başında olcak türk halkında buna protesto etmesini beklemiyceksin
-----------------------------Yeteneksizsiniz, Yetenek sizsiniz.
Çaresizseniz, Çare sizsiniz.
-
Bu show tv e ayarım zaten.
Türk Malı
YetenekSizsiniz Türkiye
ince mesajalr var bu programlarda, vay arkadaş nolcak bu halimiz.
-
tüm medya organlarımız 'düzen' in elinde.dikkat ederseniz hepsinde buna benzer vukuatlar bulabilirsiniz.bahsettiğim sadece tv değil.gazete,web vb.
yeni nesil bu yüzden bu vaziyettedir.
-
devir artık orduların savaş açtığı bir devir değil,medyanın,tv kanallarının savaş açabildiği bir devir...nasıl bir tercümanın yanlış çevirisi savaşa sebep olabilirse,medyanın herhangi bir lafı,açıklaması bir savaş çıkartabilir...
-
Sadece ilüzyonda bahsedilen sayıya dikkat çekmek isteyip, yazının geri kalanını önemsemeyecek kadar cahil ve kasap bir montajcının bunu yapmış olma ihtimali de yüksek bence, o koltuklarda oturup o görüntüleri hazırlayan adamları çok da akıllı sanmayın, robot olmuş hepsi.