Bir İnsan Bunu Kendine Nasıl Yapar?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek
    BeyinAdam bunu yazdı

Ee ? Amaç ne ?

Ego tatmini mi yoksa bütün sanal alemin adamın bilgilerini kullanmasına yol açman mı ?

Bilgiler zaten aleni sanal alem diye tabir ettiğin ortamda değil mi :) Adam müşterisinin kişisel bilgilerini millete yaymıyor ki. Zaten yayılmış birşeyi burda gösteriyor. Sonuç olarak ortalık malı olmuş bir durum. Google' da biraz arama taktiklerini biliyorsan er yada geç zaten bu sayfaya sende erişecektin. O yüzden atarlanmaya gerginlik yaratmaya gerek yok :)

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

Ve ek olarak bi okadarsa salak insanlar var..

ornek : http://www.tahribat.com/Forum-Microsoft-Hesaplari-177489/

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    BeyinAdam bunu yazdı

Ee ? Amaç ne ?

Ego tatmini mi yoksa bütün sanal alemin adamın bilgilerini kullanmasına yol açman mı ?

soyle guzel bir konuyu boyle bir sekilde baltalayanlar varya helal olsun.

evet ego tatmini, super bir is yapti adam egosunu tatmin ediyor. varsa sende et egonu tatmin.

adam konu acmis, boyle durumlar oluyor eger server a boyle bilgiler koyduysaniz haberiniz olsun mutlaka birilerinin eline gecer diye.

bi gun bi guzel konuyu baltalamayin arkadasim

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akd46
    akd46's avatar
    Erkek

bence insanların saf niyetinden yararlanmamak lazım hee müstehaksa yap hocam...

müdür ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı
    BeyinAdam bunu yazdı

Ee ? Amaç ne ?

soyle guzel bir konuyu boyle bir sekilde baltalayanlar varya helal olsun.

evet ego tatmini, super bir is yapti adam egosunu tatmin ediyor. varsa sende et egonu tatmin.

adam konu acmis, boyle durumlar oluyor eger server a boyle bilgiler koyduysaniz haberiniz olsun mutlaka birilerinin eline gecer diye.

bi gun bi guzel konuyu baltalamayin arkadasim

Adamı çileden çıkarır bu elemanlar, neden buraya geldiklerini de anlamıyorum sanki çiçek ve çukolata dağıtıyoruz.

ben şöyle bir şey kullanıyorum;

steganos.com/us/products/data-security/password-manager/overview/

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

konu "ne saf insanlar var" a geldiği için söylüyorum : çağrı merkezi ve telesatış tecrübelerimden yola çıkarak şunun garantisini verebilirim size rast gele 100 kişiyi arayın, cennetten arsa sattığınızı söyleyin en azından 10 kişiye satar parasını peşin alırsınız.

Toplam Hit: 6927 Toplam Mesaj: 17