Bir İnsan Bunu Kendine Nasıl Yapar?
-
BeyinAdam bunu yazdı
Ee ? Amaç ne ?
Ego tatmini mi yoksa bütün sanal alemin adamın bilgilerini kullanmasına yol açman mı ?
Bilgiler zaten aleni sanal alem diye tabir ettiğin ortamda değil mi :) Adam müşterisinin kişisel bilgilerini millete yaymıyor ki. Zaten yayılmış birşeyi burda gösteriyor. Sonuç olarak ortalık malı olmuş bir durum. Google' da biraz arama taktiklerini biliyorsan er yada geç zaten bu sayfaya sende erişecektin. O yüzden atarlanmaya gerginlik yaratmaya gerek yok :)
-
Ve ek olarak bi okadarsa salak insanlar var..
ornek : http://www.tahribat.com/Forum-Microsoft-Hesaplari-177489/
-
BeyinAdam bunu yazdı
Ee ? Amaç ne ?
Ego tatmini mi yoksa bütün sanal alemin adamın bilgilerini kullanmasına yol açman mı ?
soyle guzel bir konuyu boyle bir sekilde baltalayanlar varya helal olsun.
evet ego tatmini, super bir is yapti adam egosunu tatmin ediyor. varsa sende et egonu tatmin.
adam konu acmis, boyle durumlar oluyor eger server a boyle bilgiler koyduysaniz haberiniz olsun mutlaka birilerinin eline gecer diye.
bi gun bi guzel konuyu baltalamayin arkadasim
-
bence insanların saf niyetinden yararlanmamak lazım hee müstehaksa yap hocam...
-
underzero bunu yazdıBeyinAdam bunu yazdı
Ee ? Amaç ne ?
soyle guzel bir konuyu boyle bir sekilde baltalayanlar varya helal olsun.
evet ego tatmini, super bir is yapti adam egosunu tatmin ediyor. varsa sende et egonu tatmin.
adam konu acmis, boyle durumlar oluyor eger server a boyle bilgiler koyduysaniz haberiniz olsun mutlaka birilerinin eline gecer diye.
bi gun bi guzel konuyu baltalamayin arkadasim
Adamı çileden çıkarır bu elemanlar, neden buraya geldiklerini de anlamıyorum sanki çiçek ve çukolata dağıtıyoruz.
ben şöyle bir şey kullanıyorum;
steganos.com/us/products/data-security/password-manager/overview/
-
konu "ne saf insanlar var" a geldiği için söylüyorum : çağrı merkezi ve telesatış tecrübelerimden yola çıkarak şunun garantisini verebilirim size rast gele 100 kişiyi arayın, cennetten arsa sattığınızı söyleyin en azından 10 kişiye satar parasını peşin alırsınız.