folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bir İnsan Nasıl Teselli Edilir?

Bir İnsan Nasıl Teselli Edilir?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Bizim hazırlık binasının karşısında iletişim binası var.Oradan bir çocuk öğle arasında atla.Büyük ihtimalle öldü.Bizim arkadaşların önüne düşmüş 4. kat gibi bir yer.Kızlar falan ağlıyor.Boşver dedim, diğer arkadaşları teselli etmeye başladım ama yok.

Bir insan nasıl teselli edilir ? Boşver falan demek olmaz.Bende evet haklısın diye onun aklından giriyorum sonra kendi canını önemsememiş sen neden önemsiyorsun diyorum ama ağlıyorlar, moralleri bozuk.

Bir insan nasıl teselli edilir ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nihat
    nihat's avatar
    Erkek
    bunun tesellisi olacağını sanmıyorum ölümü görmek çok kötü bir şey onun şokunu atlatamaz her baba yiğit ölüm konusunu açmamanı tavsiye ederim üzülme demek için bile açma o konuyu
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek
    öldü yani yapacak bişey yok.. Hepimiz birgün ölceeezz diyebilirsin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    arkadaşlarının teselliye ihtiyacı yok olayın etkisindeler aglamaları normal bir haftaya kendilerini toplarlar olayın dehşetini atlatırlar tesselli atlayana yapılmalıydı o zamaan atlamazdı bunca kalabalıkta yapayalnızız

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    degree
    degree's avatar
    Erkek

sen dau demısın bızımde hazırlıgın karsısında ıletısım war ama ben ole bı olay duymadım ne zaman olmus

...Düşmanın yoksa iyilik yap... Söz Ola Kese Savaşı Söz Ola Kestire Başı
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lostok
    Lostok's avatar
    Erkek
    psikoloğa götür en iyi yöntem ama bazen ters tepiyo. nerdenmi biliyorum bi yakınım ölmüştü bende oradaydım şoku atlattım üzüntülerim azaldı kim sölediyse dershanedeki rehberlikciye sölemiş 20 dk benimle konuştu acılarımı depreştirdi yani konuşmacının bilinçli olması lazım yada herşeyi oluruna bırakacaksın zaman herşeyin ilacıdır
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

degree bunu yazdı:
    -----------------------------

sen dau demısın bızımde hazırlıgın karsısında ıletısım war ama ben ole bı olay duymadım ne zaman olmus

evt iletişimde.a binası karşısı öğle vakti oldu

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek

’’Boşver üzülme, Allah onu yanına aldı işte, hem çok iyi bir insandı, kesin cennete girecek’’…

’’ben yanındayım ve hep yanında olacağım…’’ bu söylenebilir

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Davos
    Davos's avatar
    Erkek
    Walla teselli eden kişiye bağlı...:)
    Teselli eden kişinin karşısın daki kişiye teselli etmesi lazım onun içinde ikna gücü kuvvetli olması lazm:d
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek
    Hocam geçmiş olsun. Profesyonel bir yardım almaları daha iyi olur öteki türlü içlerinde hep bir korku olacak.

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

TheColtfire bunu yazdı:

’’Boşver üzülme, Allah onu yanına aldı işte, hem çok iyi bir insandı, kesin cennete girecek’’…

’’ben yanındayım ve hep yanında olacağım…’’ bu söylenebilir

yani adam intihar etti.Bence adam öldü diyerek tesellide bulunulmaz.Normalde olsa birşeyi 10 kere söyleyerek düzeltirsin.Fakat adam karşınızda atkıyor nasıl hissederdiniz? Bununasıl düzeltirsin

Toplam Hit: 4315 Toplam Mesaj: 14