folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bir İnsan Neden Bunu Yapar ?

Bir İnsan Neden Bunu Yapar ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WALLACEs
    WALLACEs's avatar
    Erkek
    karabuyucu bunu yazdı

Aklıma bir an "Hüseyin Veli Döndüren" geldi niyeyse :D Onun dersinden de okulda binlerce kişi kalıp beklerdi :D Gerçi o kasıtlı bırakmazdı ama amına kordu ortalığın :D 

veli hocadan mat1,2,3 hepsini 4. senede geçtim. ama 4. sene geçiriyor mutlaka :)

TBT'ye Mescit istiyoruz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

oturduğu sandalyeye asit dök yansın ibnenin götü

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iskarpin
    iskarpin's avatar
    Erkek

Sayısal bir bölümdeysen edebiyat hocaları bunu yapıyor genellikle. Edebiyat dersini aklınızca bi yerinize takmadığını düşünüyor ve kendince böyle bir gözdağı veriyor. Aynı durumu ben de yaşadım, 3. sınıfta ancak geçtim. Çizgisiz kağıda sınav yapıyordu. Yazamıyorum düz arkadaş işte, lanet olsun..

ne sevmektir ne sevilmek, en güzeli şırıl şırıl işemek..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek
    biz dilekce ile sikayey edip universitede derse girmesini engelledik ama normal hocaya

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    EcHoLL bunu yazdı

demekki dövmüyceksin bel altı 4 yerine sokucaksın bıçagı 6 ay ayaga kalkamaz dayakdan anlamıyorsa deliceksin

EcHoLL hocam iyi demiş :) Hadi bakalım bıçağı yiyip 6 ay kalkamayınca aynı artislikleri yapabiliyor mu bakayım :) Yaparsa bi daha parmağını falan kesersiniz artık :)

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    iskarpin bunu yazdı

Sayısal bir bölümdeysen edebiyat hocaları bunu yapıyor genellikle. Edebiyat dersini aklınızca bi yerinize takmadığını düşünüyor ve kendince böyle bir gözdağı veriyor. Aynı durumu ben de yaşadım, 3. sınıfta ancak geçtim. Çizgisiz kağıda sınav yapıyordu. Yazamıyorum düz arkadaş işte, lanet olsun..

mühendislik okudum, zorunlu olarak Türkçe derside aldım, bayan bi hocamız vardı gayet yoklama felanda alırdı. vize final bide sunum yaptırırdı, bitek ilk dersine bide vizeyle finale gittim babalar gibi notumu aldım geçtim :D çalışıyorum demek her zman işe yaramıştır, ha vicdanım rahat mı? değil ama öyle gerekmişti o zaman :d kadını yolda görsem özür dilerim o derece

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

En alt kademeden başlayarak şikayetlerinizi açık şekilde ve mutlaka yazılı olarak dile getirin. Her yazılı başvurunuza, 15 gün içinde yazılı olarak cevap vermeleri yasal zorunluluktur. Sakın ola hiyerarşik düzeni bozarak direk üst kademelere başvurmayın. Zira çözüm bulunamadığı sürece gittiğiniz her bir üst makam sizi bir alta yönlendirmeye çalışacaktır. Şaka yapmıyorum, zira konuyu YÖK'e kadar götürürsünüz. Aylarınızı alır ama değer mi derseniz bence değer..

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackmir
    blackmir's avatar
    Erkek
    mizahi bunu yazdı

hicbisey yapamiyorsun, mal gibi 3 sene kalacaksin o dersten, tecrubeyle sabittir.

aynen:) acı ama gerçek.

mahkemeye verip geçebilme ihtimalin var çok güveniyorsan 6 ay sonra belli oluyor aç bir dava inceleniyor kağıdın falan

"Sevin O seni her an yaşattığı için ." "Üzül O nu bir an yaşayamadığın için."
Toplam Hit: 3536 Toplam Mesaj: 29