Bir İnsan Neden Bunu Yapar ?
-
karabuyucu bunu yazdı
Aklıma bir an "Hüseyin Veli Döndüren" geldi niyeyse :D Onun dersinden de okulda binlerce kişi kalıp beklerdi :D Gerçi o kasıtlı bırakmazdı ama amına kordu ortalığın :D
veli hocadan mat1,2,3 hepsini 4. senede geçtim. ama 4. sene geçiriyor mutlaka :)
-
oturduğu sandalyeye asit dök yansın ibnenin götü
-
Sayısal bir bölümdeysen edebiyat hocaları bunu yapıyor genellikle. Edebiyat dersini aklınızca bi yerinize takmadığını düşünüyor ve kendince böyle bir gözdağı veriyor. Aynı durumu ben de yaşadım, 3. sınıfta ancak geçtim. Çizgisiz kağıda sınav yapıyordu. Yazamıyorum düz arkadaş işte, lanet olsun..
-
biz dilekce ile sikayey edip universitede derse girmesini engelledik ama normal hocaya
-
EcHoLL bunu yazdı
demekki dövmüyceksin bel altı 4 yerine sokucaksın bıçagı 6 ay ayaga kalkamaz dayakdan anlamıyorsa deliceksin
EcHoLL hocam iyi demiş :) Hadi bakalım bıçağı yiyip 6 ay kalkamayınca aynı artislikleri yapabiliyor mu bakayım :) Yaparsa bi daha parmağını falan kesersiniz artık :)
-
iskarpin bunu yazdı
Sayısal bir bölümdeysen edebiyat hocaları bunu yapıyor genellikle. Edebiyat dersini aklınızca bi yerinize takmadığını düşünüyor ve kendince böyle bir gözdağı veriyor. Aynı durumu ben de yaşadım, 3. sınıfta ancak geçtim. Çizgisiz kağıda sınav yapıyordu. Yazamıyorum düz arkadaş işte, lanet olsun..
mühendislik okudum, zorunlu olarak Türkçe derside aldım, bayan bi hocamız vardı gayet yoklama felanda alırdı. vize final bide sunum yaptırırdı, bitek ilk dersine bide vizeyle finale gittim babalar gibi notumu aldım geçtim :D çalışıyorum demek her zman işe yaramıştır, ha vicdanım rahat mı? değil ama öyle gerekmişti o zaman :d kadını yolda görsem özür dilerim o derece
-
En alt kademeden başlayarak şikayetlerinizi açık şekilde ve mutlaka yazılı olarak dile getirin. Her yazılı başvurunuza, 15 gün içinde yazılı olarak cevap vermeleri yasal zorunluluktur. Sakın ola hiyerarşik düzeni bozarak direk üst kademelere başvurmayın. Zira çözüm bulunamadığı sürece gittiğiniz her bir üst makam sizi bir alta yönlendirmeye çalışacaktır. Şaka yapmıyorum, zira konuyu YÖK'e kadar götürürsünüz. Aylarınızı alır ama değer mi derseniz bence değer..
-
mizahi bunu yazdı
hicbisey yapamiyorsun, mal gibi 3 sene kalacaksin o dersten, tecrubeyle sabittir.
aynen:) acı ama gerçek.
mahkemeye verip geçebilme ihtimalin var çok güveniyorsan 6 ay sonra belli oluyor aç bir dava inceleniyor kağıdın falan