Bir İnsan Neden Kabus Gorur Ve Bu Durum Nasil Duzelir?
-
Yatmadan önce yemek yeme, uyurken terlemeyeceğin ince şeyler giy, yattığın yerde sigara içip dumanaltı uyuma, Gün içerisinde yorulmaya çalış yorulmadan uyuyorsan ondanda olabilir. Son olarak sıkıntıları düşünerek uyuma yatakarken kaygı halinde olmamaya çalış
-
hoca baskı/stres altındaysan çok normal sık sık görmen. kafaya taktığın şeylerin bir listesini yap sonra onlar üzerinde biraz düşün tek başına. insanın psikolojisini düzeltmek için en çok ihtiyacı olan şey kendi başına kalmak, sakin kafayla düşünmektir. tabi burada düşüncelerini de iyileştirmelisin.
en ufak bir sıkıntıda 'bittim ben ne yapıcam' vs gibi düşünen insanın rüyaları da pek hoş olmaz. bakış açısı her şeydir.
-
samaccc bunu yazdı
Batıl = yattığını pijama ya çengel iğne tak .
İgne acilirsa gote batar daha kotu ruyalar gordurur yapmayin.
-
Kalbin uzrerine yatip uyuyorsan(yuz ustu) zor nefes alirsin bu da vucutta bir cok seye sebep olur ve kabus bunun sonuclarindan en hafif olanidir. yan ve sagina dogru yat.
Onun haricinde,gunduz isin neyse gece dusun o olur, yaramzlik yapma, fazla dusunup kendini sikintiya sokma, is bul, kafanda birseyleri kurma.
-
Kabusların önemli bir nedeni - farkında olmadığın - obsesyon dur. Nörolojik muayeneyi ısrarla tavsiye ederim. Söylediğim nedenden kaynaklanıyor ise çok düşük dozda kullanacağın bazı ilaçlar sorununu asgari düzeye indirir.
-
Küçüklüğümden beri kabus görmüyorum. En fazla gördüğüm irkiltici rüyanında sonuda uyanıyorum. O da şu.
Olaylar gelişiyor, en sonunda çoook yüksek bir yerden bir şekilde düşüyorum (atlıyorum, atıyorlar)
Yukarıda aşağı doğru düşerken yere çarptığım an zort diye hiç birşey olmamış gibi uyanıyorum. Ama böyle içimde çekilme oluyor. Sanki bedenime çok hafif birşey nüfuz etmiş oluyor.