folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bir İnsan Neden Kabus Gorur Ve Bu Durum Nasil Duzelir?

Bir İnsan Neden Kabus Gorur Ve Bu Durum Nasil Duzelir?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pisibaliqi
    Pisibaliqi's avatar
    Erkek

Yatmadan önce yemek yeme, uyurken terlemeyeceğin ince şeyler giy, yattığın yerde sigara içip dumanaltı uyuma, Gün içerisinde yorulmaya çalış yorulmadan uyuyorsan ondanda olabilir. Son olarak sıkıntıları düşünerek uyuma yatakarken kaygı halinde olmamaya çalış

Fiat Justica Et Ruat Caelum...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

hoca baskı/stres altındaysan çok normal sık sık görmen. kafaya taktığın şeylerin bir listesini yap sonra onlar üzerinde biraz düşün tek başına. insanın psikolojisini düzeltmek için en çok ihtiyacı olan şey kendi başına kalmak, sakin kafayla düşünmektir. tabi burada düşüncelerini de iyileştirmelisin.

en ufak bir sıkıntıda 'bittim ben ne yapıcam' vs gibi düşünen insanın rüyaları da pek hoş olmaz. bakış açısı her şeydir.

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    samaccc bunu yazdı

Batıl = yattığını pijama ya çengel iğne tak .

İgne acilirsa gote batar daha kotu ruyalar gordurur yapmayin.

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek

Kalbin uzrerine yatip uyuyorsan(yuz ustu) zor nefes alirsin bu da vucutta bir cok seye sebep olur ve kabus bunun  sonuclarindan en hafif olanidir. yan ve sagina dogru yat.

Onun haricinde,gunduz isin neyse gece dusun o olur, yaramzlik yapma, fazla dusunup kendini sikintiya sokma, is bul, kafanda birseyleri kurma.

Zira Kalemler kaldırılmış,sayfalar kurumuştur.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabudun
    karabudun's avatar
    Erkek

Kabusların önemli bir nedeni - farkında olmadığın - obsesyon dur. Nörolojik muayeneyi ısrarla tavsiye ederim. Söylediğim nedenden kaynaklanıyor ise çok düşük dozda kullanacağın bazı ilaçlar sorununu asgari düzeye indirir.

"Bugünden geru divanda, dergahta, bergahta, mecliste ve meydanda Türkçeden başka dil kullanılmayacaktır." KaramanoğluMehmet Bey - 1277 -
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Küçüklüğümden beri kabus görmüyorum. En fazla gördüğüm irkiltici rüyanında sonuda uyanıyorum. O da şu.

Olaylar gelişiyor, en sonunda çoook yüksek bir yerden bir şekilde düşüyorum (atlıyorum, atıyorlar)

Yukarıda aşağı doğru düşerken yere çarptığım an zort diye hiç birşey olmamış gibi uyanıyorum. Ama böyle içimde çekilme oluyor. Sanki bedenime çok hafif birşey nüfuz etmiş oluyor.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
Toplam Hit: 1708 Toplam Mesaj: 17
kabus