Bir İnsanın Başına Gelebilecek En Kötü Olay ?
-
olm onun için birini aratmam lazım bunu azıcık geliştirmek lazım ama nasıl ineandırıcı olmalı ki taş gibi otursun mideye :D
-
ArmadA bunu yazdı:
-----------------------------
olm onun için birini aratmam lazım bunu azıcık geliştirmek lazım ama nasıl ineandırıcı olmalı ki taş gibi otursun mideye :D
Kusura bakma da,kız nişanlanmışsa dötünü açsanda midesine oturmaz bence:$ arkadaşında kal bence tüm gece hiç görme,hem onun mutluluğunu bozma hem sen üzülme...Bence:$ -
kız nişanlı yyaa geri dönerse nişanı atma şansı war asdasdasdas :)))
-
nakamura2 yaa hacı ben onun beni unuttuğunu sanmıyorum biz ayrıldığımızda mecburiyetten ayrılmıştık. 1 ay sonrada nişanlandı tabe bunun bide anası var azımı bozmak istemiom kızı tutmuş allaın dallamasının birine vermişler ... neseonun beni unuttuğunu hiç sanmıyorum nese dielimkide ole sikimede gelmes saten beni bırakıp başkasına gidiosa. ama intikam bunun için en güzel düğün hediyem olur anlatabildimmi...
-
bundan 15 sene sonra ne düşünürsün bu konuda, onu bi hesap et bence...
s.ktir edip uzaklaşır mısın, yoksa intikam almaya mı çalışırsın?
-
bak şimdi elinde bi sigara olsun onlar kapıyı çaldığında kapıyı sen aç ama sen ewden çıkıyosun neyse bunlara şöyle bi göz ucundan hoşgeldiniz buyrun içeri geçin falan de bunlar içeri geçerken sende aynı şekilde kapıdan çık ve arkadan anne yada baba ben ark.larla buluşmaya gidiyorum ewe geç gelicem de ve kapıyı kapat :D
-
bide şöle düşün nişan ciddi bi iş senden ayrılıp 1 ay içinde nişanlanıcak adamı nasıll buldu senle çıkarken onlada görüşüo olmasın ??:S
-
ozhamann bunu yazdı:
bide şöle düşün nişan ciddi bi iş senden ayrılıp 1 ay içinde nişanlanıcak adamı nasıll buldu senle çıkarken onlada görüşüo olmasın ??:S
-----------------------------heh bnde ayısını dicektm m.k
o ne la öle 1ayda tanıştıda nişanlandı (: gürücü usûlü :p
-
Olm nasıl sizin eve geliyor.Ben olsam olay çıkartırım amk :D
-
Bence samimi olduğun bi kız arkadaşınıda al yemeğe git kız arkadaşım diye tanıt =) en güzel intikam