Bir Kaç Amatör Fotorafım 2
-
Herkes Nihat Odabası Olamıyor İşte.
-
fotoğraflarına baktım gerçekten bu işi öğrenmek istiyorsan bi kurs görmek sana çok faydalı olacaktır.
hepimiz amatörüz.
-
ilk 6 tanesini begendim daha iyi calısmalar gelir ins :)
-
MaTRaX bunu yazdı:
-----------------------------
hacı 1le 3e bittim eline sağlık..
ayrıca 5teki kız kim :|
-----------------------------bir arkadaşım:D
-
hocam börtü böcek falan çek bnce insansız fotoların hoşuma gitti.. ama bncede biraz ruh ekiskliği problemi var şu an zamanla o aşılabilir gibi gözüküyo ama insanları çekme abi :D
-
fastottoman bunu yazdı:
fotoğraflarına baktım gerçekten bu işi öğrenmek istiyorsan bi kurs görmek sana çok faydalı olacaktır.
hepimiz amatörüz.
-----------------------------evet aslında bir kurs düşünüyorum ama sadece düşünceden ibaret kalıyor.çünkü buludunuğum yerde kurs yok..
-
zndmn bunu yazdı:
hocam börtü böcek falan çek bnce insansız fotoların hoşuma gitti.. ama bncede biraz ruh ekiskliği problemi var şu an zamanla o aşılabilir gibi gözüküyo ama insanları çekme abi :D
-----------------------------hacım bunu diyen 2.kişisin.bu ruh eksikliğinden kastın nedir ? çözemedim demek istediğinizi..saol yorum için..
-
fotoraf ne haci :| fotoluk raf mi :D
-
1 2 tane sağlam var :F Kızın olduğu resim yapmacık durmuş... Başarılarının devamanı dilerim :F
-
Hep aynı foroğraflar.Yaratıcı hiçbir fotoğraf göremedim.Acemisin eyvallah ama bu şekilde takılırsan ilerleme 0 ...