Bir Kaç Eğitim Seti Arıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    🧿
    BlackApple
    BlackApple's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

hacılar en basşta ingilizce eğitim seti arıyorum en önemlisi bu ,ngilizce bilgim var ama ilerletmek istiyorum 0 dan ingilizce öğreten bir set arıyorum

2.matematik-geometri eğitim seti

3.fizik-kimya eğitim setleri arıyrm yardım ederseniz sevinirim anlatımı hoş olsun açıklayıcı anlatsın yeter

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiUyeOlamadim
    BiUyeOlamadim's avatar
    Erkek
    Hey gidi günler hey : http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=&folderid=58837

The tip of the tongue taking a trip of three steps down the palate to tap, at three, on the teeth. Lo. Lee. Ta.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

benim tavsiyem. ozellikle bol cözümlü sorular cozmen ama. nette pek okadar cozumlu soru yok. 

biuyolamadimin onerdigi setin fizigine baktim ben; adam maasallah motor gibi, ne vurgu ne özen (!) , ama yinede kendin indir gör. bil iq egitim seti bu bu arada, (eskisi) . bunun yanisira yeni bir set daha var bil iq'nun, sınıf icerisinde, tv ekraninda bazi denklemleri olaylari vs goösteren bir surumu daha var bak bu guzel ama bulamadim henuz. bazi sitelerde parca parca koymuslar. tradbak.net diye bir sitede bulmustum ben bunlari ama site gumledi. simdi baska bir sitede uyelikli olarak veryor ..

yabanci dil icin ise az biraz gramer bilgin varsa. 1 e 1  cevrilmis kaylanlardan ingilzce metni okuyup. sonra turlcesine bakarak kelime hazneni geliştirebilirsin. ama fonetigin eksik kalinr onuda filmlerden tamalarsın. ozellikle basit hikaye kitaplarini kesinlikle su kelimeyi bilyorum sunu bilmiyorum diye takilmadan surekli okursan iyi our senin icin.

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
Toplam Hit: 1968 Toplam Mesaj: 3