Bir Kaç Rapid Hesap 4
-
cagilgurbuz bunu yazdı:
-----------------------------rapidhacker550 bunu yazdı:
-----------------------------
aha buyrun devamı gelicek accountid=8517983
password=bvfmurAa
-----------------------------gelincesecurisiz bi tane hediye et bana ya :D zaten kotalı 1 gb 1 gb indiriyorum böle cok zor oluyo hadi bi kıyak cek :)
hocam securesiz geliyorda ama paylaşıyorz bakalım varsa daha neyse devam edelim gene
accountid=tbtye105gb
password=bahar -
rapidhacker550 bunu yazdı:
cagilgurbuz bunu yazdı:
aha buyrun devamı gelicek accountid=8517983
password=bvfmurAa
-----------------------------gelincesecurisiz bi tane hediye et bana ya :D zaten kotalı 1 gb 1 gb indiriyorum böle cok zor oluyo hadi bi kıyak cek :)
hocam securesiz geliyorda ama paylaşıyorz bakalım varsa daha neyse devam edelim gene
accountid=tbtye105gb
password=bahar
-----------------------------securesiz hic karşıma gelmiyo ki hocam bnm özelden yollarsan valla cok makbule gecer
-
sevgili müritler girdiğim internetcafeden keylog yedim galiba tüm kayıt adresim gitmiştir 1-2 haftalık premium akışımız olmayacaktır ancak bundan sonra patlama yapacağım teşekkürler iyi günler dilerim!
VE ALANYADA AKSU NET E GİTMEYİN
-
-----------------------------sevgili müritler girdiğim internetcafeden keylog yedim galiba tüm kayıt adresim gitmiştir 1-2 haftalık premium akışımız olmayacaktır ancak bundan sonra patlama yapacağım teşekkürler iyi günler dilerim!
-----------------------------hadi ya :S
-
RootB bunu yazdı:
-----------------------------sevgili müritler girdiğim internetcafeden keylog yedim galiba tüm kayıt adresim gitmiştir 1-2 haftalık premium akışımız olmayacaktır ancak bundan sonra patlama yapacağım teşekkürler iyi günler dilerim!
-----------------------------hadi ya :S
hocam tbt de biri daha var ondan alırsınız o daha iyi galiba yorumlar ona daha çok gidiyorda ondan dedim -
----------------------------------------------------------
hocam tbt de biri daha var ondan alırsınız o daha iyi galiba yorumlar ona daha çok gidiyorda ondan dedim
-----------------------------daha sonra yıne devam edicekmisin peki ??
-
RootB bunu yazdı:
hocam tbt de biri daha var ondan alırsınız o daha iyi galiba yorumlar ona daha çok gidiyorda ondan dedim
bu gidişle zor ama sıkılırsam birazda yorum alırsam yaparım -
RootB bunu yazdı:
bu gidişle zor ama sıkılırsam birazda yorum alırsam yaparım
-----------------------------ahaha yarıldım lan, nasıl yorum istiyorsun söyle, sevabına yorum yapmaya başlıyorum artık :Q
-
la yok ole değil konuma yorum hocam kaç tane hesap atıyoz yorm yokki pm den atsana fln alın amk bakın işte nediyem başka daha :D pardon biraz sert olmuşsa
-
sonuncu çalışıyo :D tuttugun rapid pre olsun kardeş :D dewamını bekliyoruz :D