folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bir Kaçışın Öyküsü

Bir Kaçışın Öyküsü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Oskar
    Oskar's avatar
    Erkek

buruksu bunu yazdı:
    -----------------------------

Oskar bunu yazdı:

buruksu bunu yazdı:

Binbaşı Aleksandr M. Zuyev:  yazının başından beridir bu adamın sonuna ne olucak diyordum son paragrafta bekledigim tahmin ettigim gibi oldu, işin enteresanı sen kalk dilini bile bilmedigin bi ülkeye kaçırdıgın uçakla hava alanına araba parkeder gibi uçagı indir elini kolunu sallaya sallaya havaalanından çık kimsenin ruhu bile duymasın  ((: zaten türkiyede olur bunlar... 

Rus uçakları malesef nato radarlarına yakalanmıyor, Gürcistanda çok kötü oldu :(

iyi Allahtan işi bitince tekrar hava alanına dönüp ucakla kalkış yapmamış :P

kendi radar sistemleri çok gelişmiş ama :( savaşa girsek allah korusun...    youtube.com/watch?v=wmNkm45gTco

neoplanın üstüne otobüs tanımam.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Damat
    A_REX
    A_REX's avatar
    Erkek

buruksu bunu yazdı:

Oskar bunu yazdı:

buruksu bunu yazdı:

Binbaşı Aleksandr M. Zuyev:  yazının başından beridir bu adamın sonuna ne olucak diyordum son paragrafta bekledigim tahmin ettigim gibi oldu, işin enteresanı sen kalk dilini bile bilmedigin bi ülkeye kaçırdıgın uçakla hava alanına araba parkeder gibi uçagı indir elini kolunu sallaya sallaya havaalanından çık kimsenin ruhu bile duymasın  ((: zaten türkiyede olur bunlar... 

Rus uçakları malesef nato radarlarına yakalanmıyor, Gürcistanda çok kötü oldu :(

iyi Allahtan işi bitince tekrar hava alanına dönüp ucakla kalkış yapmamış :P

aynen :D ulan bazen merak ediyorum bizim radarlar yok dagın tepelerinde sadece gözcülerimiz mi var diye :d p*çe bak ne hale getirdi ülkeyi :D

Dur be kadınnnn....
Toplam Hit: 2690 Toplam Mesaj: 13