Bir Kadını Memnun Etmek
-
ingilizlerin bi lafı vardır: "impossible"
-
gözü yükseklerde olan aşşalarda uçacakki havadaki bulutları görebilsin
-
kuytul bunu yazdı:
-----------------------------
ingilizlerin bi lafı vardır: "impossible"
-----------------------------onu sonra adidas değiştirdi impossible is nothing
-
Abi Bu karılara 5 kat degil 50 kat koysan gene tatmin olmaz lar :D
-
kerim li bir fıkra vardı kerimin tikemediğini ben tikerim onun gibi birşey bekliyordum :)
-
salaklar 3 ve 4 le yetınmedıler :)
-
5 katta bişey neyse anladın sen onu
-
sonuna kadar dogru vala bunları kım memnun etmıs ak bugune kadar
nese baslamıyım gne doru soze ne hacet
-
Hocam hatunun kankası varsa ondan uzak duracaksın kankası için kocasını boşayan hatunlar gördüm, iki kankası varsa onunla konuşmayı bile düşünmeyeceksin dayanışma ruhu içinde ne yaptıklarını bilmeden hayatını sikerler, daha fazla kankası varsa çoktan şizofren olmuştur bu tip hatunlardan gecelik birliktelikler dışında hayır gelmez. Kadın kadının kurdurur.
Örnek verelim: Kadın tek başına mağazaya girer düşündüğü elbiseleri inceler bedenine bakar, mağazada bir kaç tur atar elbiselerini seçtiği ürünleri satın alır ve çıkar. Şimdi iki hatun kanka düşünelim bunlar en az 5-6 mağaza dolaşır almayacakları şeyleri birbirlerine verdikleri tavsiyeler yüzünden satın alır, geyik muhabbeti içinde cepteki parayı tüketir, satın alacakları ürünlerin yarısını bile alamadan evlerine geri döner, ah vah ühüü ühüü diyerek birbirlerini teselli eder olan boşa harcanan para ve zamana olur.
Örnekte de görüldüğü gibi kankalar herşeyin daha iyisini ucuza (derhal elinin altında) bulabileceklerini düşündükleri gibi erkekler konusunda da en iyisini bulabileceklerini düşünerek gençlik yıllarını heba eder güzelliklerine rağmen evde kalır, otuzlu yaşlara merdiven dayadıklarında beğenmedikleri kendilerine uymayan erkeklerle evlilik yaparlar. Krediler tükenmiştir!
-
dehşet.