Bir Kardeşimiz Doğru Tespit Yapmış [Video]
-
İpleri başta ele alıcan.
-
stux bunu yazdı:
-----------------------------
piskopatix bunu yazdı:
-----------------------------Tek başına bu dünyayı çekmek sultanlıksa iyi eğlenceler hocam sana :) Evlilik iyidir bu arada bende 4,5 senedir evliyim :D
nasıl iyidir kardeşim, bir sürü sorumluluk. Hiç mi korkmuyorsun evlenirken, acayip bir yük sorumluluk, gürültü patırtı, harcamalar, düğün elbiseleri, düğün salonu, geçim sıkıntısı, kavga, çoluk cocuk, okul,veli toplantısı, hasta olunca doktor, aile kavgaları, kaynanalar, benim oğluma şunu dedin, benim kızıma bunu dedin... içime sıkıntı giriyor yazdıkça
Hocam bu saydıkların yaşamın bir parçası, Çerez birnevi hayatta hele birde çocuk oldumu anaa anlatılmaz bir şey hocam sadece yaşayan bilir, Hayattaki hiçbir mutluluğa benzemez ne para ne yat ne kat o mutluluğu veremez insana. Kısacası bence öküzlüğe değer. Böyle öküzlüğe can kurban :D -
piskopatix bunu yazdı:
-----------------------------stux bunu yazdı:
piskopatix bunu yazdı:
-----------------------------Tek başına bu dünyayı çekmek sultanlıksa iyi eğlenceler hocam sana :) Evlilik iyidir bu arada bende 4,5 senedir evliyim :D
nasıl iyidir kardeşim, bir sürü sorumluluk. Hiç mi korkmuyorsun evlenirken, acayip bir yük sorumluluk, gürültü patırtı, harcamalar, düğün elbiseleri, düğün salonu, geçim sıkıntısı, kavga, çoluk cocuk, okul,veli toplantısı, hasta olunca doktor, aile kavgaları, kaynanalar, benim oğluma şunu dedin, benim kızıma bunu dedin... içime sıkıntı giriyor yazdıkça
Hocam bu saydıkların yaşamın bir parçası, Çerez birnevi hayatta hele birde çocuk oldumu anaa anlatılmaz bir şey hocam sadece yaşayan bilir, Hayattaki hiçbir mutluluğa benzemez ne para ne yat ne kat o mutluluğu veremez insana. Kısacası bence öküzlüğe değer. Böyle öküzlüğe can kurban :D
bi de bayramlarda önce benim aileme gidicez yok benim aileme gidicez kavgaları var onu eklemeyi unuttum. Çok tehlikeli bir şey çok, saw gibi. Mutluluklar kardeşim size bir ömür boyu.Yazarken kötü oluyorum vallahi -
evlenmek :) 30 dan önce asla
-
Adam İllallah etmiş besbelli :=)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------piskopatix bunu yazdı:
-----------------------------Evlimisin hocam sen ?
-----------------------------öküzüm hoca daha :)
-----------------------------la gece gece hesapladım bende hay aklıma ( 1313 ) olmuş la aboww :D
-
ÇOk ii ya :D
-
işin ilginç yanı bunları bütün kızlar hayal ediyor sanırım.. en işe yaramazı bile damatın tepesine bindikçe biniyor.. ayıplamıyorum ama insan bi kendini bilir be ya :) açıkcası bayanlardan korkcaksın arkadaş :D videodaki vatandaş etmiş siz etmeyin :) :)
-
hacı önce oturaklıysak nolcek :) dişiler bize gelmezmi ?
-
kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------hacı önce oturaklıysak nolcek :) dişiler bize gelmezmi ?
-----------------------------gelirler sonra seni degistirmeye calisirlar
bencede uzak durmak lazim kesinlikle evlilikten soylerken icim bi tuhaf oluyor S