Bir Kasaya İki Monitor Bağlama ?
-
biraz daha arastirirsin gelicegini goruceksin..
-
dalga mı gecıyorsun yoksa gercektende araştırmı dıyorsun :)
-
Kehanet bunu yazdı:
-----------------------------
işin açıkçası kuzenım ve kardeşleri darkorbit dıye online bı oyunla piskopata baglanmıslar... gece gunduz oynuyorlar yetmıyor bıde kavga edıyorlar o dıyor ben oynuycam dıgerı dıyor benım sıram :)
geçen gittim dedimki bıldgııme göre 1 kasaya 2 monitor baglanabılıyor acaba 2 mouse ve klavyede de baglasak olurmu hdd yı felanda ıkıye ayırsak tek kasadan 2 pc olusturmak gibi... maksat ikiside oynar...ayrıca oyle bısey ortamda hoş bi sinerji yaratır :) denemek lazım deyip arastırmaya karar verdım... oyle bısey pekte ımkansız gıbı gelmıyor bana ?
-----------------------------hojam bu dediğini cebitte mi ne görmüştüm en son ofis için.tek makinaya program kuruyolardı sonra o makinaya 20 tane monitor flan bağlamıslardı.hepsi ana makinada hesapları wardı bi tane de admin wardı.hadi ofis uygulamaları için böle bi sistem yaptın diyelim.herşey iyi güzel ama oyun için olmaz bence.makina kaldırmayabilir eğer çok yeni bi sistem değilse anlıyacağın..
-
Biz laptopa bağlamıştık. filim izliyoduk bı mönitör az geldi bizde diğerını bağladık. Ama onda bi çıkış daha vardı ordan bağladık.
-
Hoca normal ekran kartının diğer vga çıkışına monitörü tak.Pc yi açınca nvida nın kontrol panelinden aktif et öteki mönitörü.Şu an aklıma geleni söliyim virtual machine kurarak blki 2 maus 2 klavye kullanabilirsin.