folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Bir Kasaya İki Monitor Bağlama ?

Bir Kasaya İki Monitor Bağlama ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek
    biraz daha arastirirsin gelicegini goruceksin..

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kehanet
    Kehanet's avatar
    Erkek
    dalga mı gecıyorsun yoksa gercektende araştırmı dıyorsun :)

Benimkisi kuvvet, zevk ve kudret. Benim adım "Kehanet"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickneyime
    nickneyime's avatar
    Erkek

Kehanet bunu yazdı:

-----------------------------
    işin açıkçası kuzenım ve kardeşleri darkorbit dıye online bı oyunla piskopata baglanmıslar... gece gunduz oynuyorlar yetmıyor bıde kavga edıyorlar o dıyor ben oynuycam dıgerı dıyor benım sıram :)

geçen gittim dedimki bıldgııme göre 1 kasaya 2 monitor baglanabılıyor acaba 2 mouse ve klavyede de baglasak olurmu hdd yı felanda ıkıye ayırsak tek kasadan 2 pc olusturmak gibi... maksat ikiside oynar...ayrıca oyle bısey ortamda hoş bi sinerji yaratır :) denemek lazım deyip arastırmaya karar verdım... oyle bısey pekte ımkansız gıbı gelmıyor bana ?
    -----------------------------

hojam bu dediğini cebitte mi ne görmüştüm en son ofis için.tek makinaya program kuruyolardı sonra o makinaya 20 tane monitor flan bağlamıslardı.hepsi ana makinada hesapları wardı bi tane de admin wardı.hadi ofis uygulamaları için böle bi sistem yaptın diyelim.herşey iyi güzel ama oyun için olmaz bence.makina kaldırmayabilir eğer çok yeni bi sistem değilse anlıyacağın..

bunch of idiots around me, yes everywhere.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek
    Biz laptopa bağlamıştık. filim izliyoduk bı mönitör az geldi bizde diğerını bağladık. Ama onda bi çıkış daha vardı ordan bağladık.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek
    Hoca normal ekran kartının diğer vga çıkışına monitörü tak.Pc yi açınca nvida nın kontrol panelinden aktif et öteki mönitörü.Şu an aklıma geleni söliyim virtual machine kurarak blki 2 maus 2 klavye kullanabilirsin.
Toplam Hit: 4638 Toplam Mesaj: 16