Bir Kitap Bu Kadar Eder Mi?
-
Bi kitaptan bahsediyordum linkini ekleyeyim. Sömürülen Atatürk ve Atatürkçülük - Asım Aslan ; https://issuu.com/toluhan/docs/as__m_aslan_-_s__m__r__len_atat__rk
-
Tek merak ettiğim bu kitabı 2500 TL'ye satabilmek nasıl bir karakter ve beyin yapısına sahip olamayı gerektiriyor? Gelirler bir yere bağışlanıyor olsa anlarım ama bunu anlayamıyorum. Güya bu adamlar ülkenin aydını, halk adamı, önde geleni...
-
aynen yanmaz kefenle aynı mantık...
-
Ne karaktersizlik ne de yanmaz kefendir... Yılmaz'ı hiç ama hiç sevmem fakat ortada bir problem yok. Harry Potter, 1984 vb... bir sürü kitap "Özel Baskı" adı altında fahiş fiyatlara satılıyor. Bu da öyle. Meraklısı gider alır. İçinde sırf "Atatürk" var diye o paraya satılmıyor yani. Söz konusu içerikse, zaten o içeriğe sahip halihazırda bir kitap var.
-
SweeneyTodd bunu yazdı
Ne karaktersizlik ne de yanmaz kefendir... Yılmaz'ı hiç ama hiç sevmem fakat ortada bir problem yok. Harry Potter, 1984 vb... bir sürü kitap "Özel Baskı" adı altında fahiş fiyatlara satılıyor. Bu da öyle. Meraklısı gider alır. İçinde sırf "Atatürk" var diye o paraya satılmıyor yani. Söz konusu içerikse, zaten o içeriğe sahip halihazırda bir kitap var.
hocam lütfen cahil cahil gonuşma :))
aramızda kalsın bunu digeleri okumasın
((boşuna bişi deme hocam anlamazlar çünkü karşı çıkanların büyük bir bölümü hayatlarında cin ali nin ötesin geçememiştir :) koleksiyonluk kitabın ne olduğundan bi haberler)))
hee hee satılmaz nasıl akılları var satıyorlar alanlarıda anlamıyorum asalak mı bunlar boş kitaba o kadar bara veriyorlar:)
-
italyan bunu yazdı
Bi kitaptan bahsediyordum linkini ekleyeyim. Sömürülen Atatürk ve Atatürkçülük - Asım Aslan ; https://issuu.com/toluhan/docs/as__m_aslan_-_s__m__r__len_atat__rk
hocam indirmeme izin vermedi pdf halinde elinde varmı acaba
-
KaptaN bunu yazdıitalyan bunu yazdı
hocam indirmeme izin vermedi pdf halinde elinde varmı acaba
Buyur hocam http://dosya.co/u43rjsrhslpt/s%C3%B6m%C3%BCr%C3%BClenatat%C3%BCrk.pdf.html
İndirdikten sonra daha düzgün bir yere yandex'e falan atarsanız memnun olurum. Yarın öbürgün silinirse tekrar aramakla uğraşmayalım. -
SENAR1ST bunu yazdı
Tek merak ettiğim bu kitabı 2500 TL'ye satabilmek nasıl bir karakter ve beyin yapısına sahip olamayı gerektiriyor? Gelirler bir yere bağışlanıyor olsa anlarım ama bunu anlayamıyorum. Güya bu adamlar ülkenin aydını, halk adamı, önde geleni...
Hayda , olay fiyatı mı gerçekten ? Yapılan reklamdan , sıkılan yalanlardan , kullanılan argümanlardan bi ben mi rahatsız olmuşum...
*Adamın 10 sene uğraştım dediği kitabın kaynakçası yok. Ahmet Ümit tarihi roman yazıyor arkasına 10 sayfa kaynakça koyuyor.
*Atatürk'ü yücelticez diyor. Ulan atatürk senin kitabınla mı yücelecek ?
*İlk ve Tek prestij kitap bu diyor. Allah allah ? Öyle miymiş. Tarihimiz boyunca basmamışlar , 1981'de falanda hiç basmamışlar. E o zaman Koleksiyoncuların elinde olan , müzayedelerde dolanan kitaplar ne ?
*Herşeyi düşündük diyor. Valla bunlar "Sözcü" tayfasının adamları.Neyi düşündüklerini adblock'unuzu kapatırsanız söylerim. . . . . . .
*Adamın yalanlarını söyleyenlere ise Atatürk düşmanı falan diyorlar... Çıldırıyorum. Vatan haini terörist falanda diyin. Uzun reisin argümanlarına maruz kala kala herkes artık bu şekilde konuşmaya başladı.
(Bu konuya her geldiğimde çıldırıyorum hahahaha) -
Bazıları anlamamakta resmen ısrar etmiş yahu ne heri potırı, ne barbisi?? Bunlardan hangisi bir toplum için kutsal bir değer ?
Elbette ürettiğin bir şeyi dilediğin fiyata satabilirsin ama tutup da cennetten arsa satıyorum dersen buna tepki gösteririm kardeşim neden çünkü toplumsal bir değer üzerinden insanları kandırıyorsun Atatürk de böyle ne farkı var ? Gel açıkla yaa, ne farkı var ? Cennetten arsa alan adam mal da bir kitaba 2500 TL veren sen mi akıllısın ?
Hiçbir dinde cenneti parayla almak yok adam kendi din öğretisiyle çelilştiği için malmış diyebilirsin ki haklısındır da peki senin bu kitaba bu kadar para vermen Atatürk ü zerre anlamadığını göstermiyor mu? Göstermiyor diyebilirsin ama haksızsın kardeşim Atatürk sana pozitif ilimlere sarılmayı nasihatlemiş, aklını kullanmayı nasihatlemiş vs Peki hanginiz 1881 adet basılan bu özel seriyi 2500tl ile çarpıp 4.700bin küsür para ettiğini gördü ?
Ve sen buna özel koleksiyon, Beyonce in giydiği külotu satsalar daha fazla paraya alırdın ama diyorsun hala? Evet alırdım, param var ve zevkim bu yönde alırım fakat bu kitabı alan zevkten almıyor ki kardeşim Atatürkçü biri olarak isim yapmış birini destekleme amaçlı yahut Atatürk "değerine" önem verdiği için alıyor.
Tosun bank olayı için Bu girişime bu parayı verenleri dolandırmak sevaptır diyen özdil de belli ki sevap işlemek istemiş ve kitapların tümü satıldığı için girişiminde başarılı da olmuş.
Son olarak olayı özetler bir söz : İnsanları kandırmak kolaydır fakat onları kandırıldıklarına inandırmak neredeyse imkansız.