folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bir Kız Sevdim Gotik, Dedi Bana Hödük...

Bir Kız Sevdim Gotik, Dedi Bana Hödük...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek
    Kahvede okeye dönerken gördüm onu. kahvenin önünden geçiyordu aslan desem aslan değil leopar desem leopar değil. Simsiyah bi entari giymiş. Devirdim ıstakayı beyler dedim bütün kızlar aha bu sahte okey gibi sahte, birtek bu karakız gerçek dedim düştüm peşine.

Kafası önde surat 5 karış yürüyo, dedim bi sıkıntısı var herhalde. Yaklaştım merhaba hanfendi dedim. Çekgit lanet herif sarkıntı olma varoşun prensi, kıllı böğrünü, iskarpinini skrm sktr git hadee dedi. Dedim hoooop... bayan dedim sizi üzgün gördüm merak ettim neyse sıkıntınız hapı şurubu olayım dedim.

Neyse bişi demedi biraz yürüdük. bişi diycek gibi oluyom poff diye sözümü kesiyo. Bi vakit sonra merak ettiğimden sordum bizim buralarda pek sizin gibi bayanlar dolaşmaz dedim birine mi geldiniz. Evet dedi akşam anathema nın konseri var arkadaşımdan bilet için para almaya geldim sanane dedi. Tanımıyom o şarkıcıyı kral tv de çıkıyomu dedim. ooof hastamısın kardeşim dedi. Hastayım bil bakalım kime dedim. yine ooof dedi. İşe yaramadı halbuki söylerken bi kaşımı da kaldırmıştım.

Facebookta varmısın, request göndereyim dedim. Gerçekten belasın dedi ama derken gülümsedi. Aha baktım pişti ver sosu dedim kendi kendime. Gülüşün gülden güzel, gel bana hem ebed ol hem ezel dedim. Garantisi olan bi laf olduğu için kendimden emin cevabı beklerken, napsa beğenirsiniz? bana hödük dedi!! evet bana hödük dedi ve taksiye binip gitti. Ah ulan kahpe felek dedim hepmi bize ters gidersin.

Sonra bizim mahallede bi oğlan var fakültede okuyo avukat çıkcak, ona anlattım mevzuyu. Abi o kız gotiktir büyük ihtimalle onlar öyle olur boşver dedi. Sineye çektim, kalbime gömdüm.

Sen benim gözlerimde saf bir gerçek,
    Yüreğime bahar getiren bir çiçeksin.
    Sen bedenimdeki yumuşak kudret,
    Gönül bahçemde uçuşan bir kelebeksin..

BELASEVDAM...

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    alıntıdır sanırım ?

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek

Kreyzi bunu yazdı:
    -----------------------------
    alıntıdır sanırım ?
    -----------------------------

Yeah alinti hosuma gitti paylasmak istedim :)

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    güzel...

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLcoL
    aLcoL's avatar
    Erkek
    degisik bişey güzel.....

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mramor
    mramor's avatar
    Erkek
    Güzelmiş..

Cagito ergo sum.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    "Bir Kız Sevdim Gotik, Dedi Bana Hödük..." kahvede oturmuş oyun oynarken birden geçiveren kızı sevdi :F o da güzel tabi...sürrealist yurdumun postmodern aşkları aq :F :D

:)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArieS
    ArieS's avatar
    Erkek
    metin üstündağ tarzı yazıya benziyor. güzelmiş :)

Bizden duygusal olmamızı beklemeyin. Biz Nuri Alço"nun filmleriyle büyüdük.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Alla alla Kreyzi Senden de Bişey kaçmıyo, Bende Arkadaşımız Aşık oldu sandıydım... Alıntıymış meğersem. :|

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    benim sevgilimin başına böyle bişeygelse gider o hödüğü neyapar eder bulurum ulan bide kendini mağdur gibi göstermeye çalışmasına kıloldum

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    helyum_pasha
    helyum_pasha's avatar
    Erkek

GüzeL (:

Toplam Hit: 2641 Toplam Mesaj: 20