Bir Kızla İzlenebilecek Film!
-
Özgürlük Yolu olabilir romantik değil ama gençlik psikolojisini anlatan bi film...
BenX olabilir çok duygusal bir filmdir ama romantizm yok.. var aslında ama bildiğin romantizm değil...
eğlenceli ama bi okadarda duygusal ve ilginç olsun diosan wall-e idi galiba adı onu izle...
-
CellyM bunu yazdı:
-----------------------------
bu hafta içi 'cehennem' filmine götürücem bakalım sonuç ne olacak :d
bu arada bahsetmişken o filmi izleyen varmı nasıl bişi boşa gitmeyek?
-----------------------------3D'lu daşşaklı Birşeye Benziyor İzle Bence Bi Dene.
-
IronEagle bunu yazdı:
CellyM bunu yazdı:
bu hafta içi 'cehennem' filmine götürücem bakalım sonuç ne olacak :d
bu arada bahsetmişken o filmi izleyen varmı nasıl bişi boşa gitmeyek?
-----------------------------3D'lu daşşaklı Birşeye Benziyor İzle Bence Bi Dene.
-----------------------------evet bide Türk yapımı olunca 3D sini merak ettim, ağlasada sızlasada götürecem zorla kaçarı yok =))
-
Madem fazla dramaya kaçsın istemiyorsun (Ps: I Love You gibi)
Buna bak, çocuksu falan değildir, yumulur izlersiniz :)
ttp://divxplanet.com/sub/m/14839/Enchanted.html
Veya biraz daha da ağırca birşey için My Sassy Girl'in bu versiyonunu tavsiye ederim (Diğerini izlemedim)...
-
Cehennem melekleri
-
x-files bunu yazdı:
Hırçın Sevgilim
Film Charlie Bello’nun ilk ve son kez aşık olmasını anlatır. Sakin ve sevimli bir genç olan Charlie’nin hayatına eğlenceli ve çılgın Jordan girer. Jordan renkli olduğu kadar ruhsal olarak da dengesiz biridir. Charlie ise her geçen gün Jordan’a daha fazla aşık olmaktadır.
Birbirinden farklı iki kişinin aşk hikayesini anlatan Hırçın Sevgilim / My Sassy Girl, 2008 yılında Golden Trailer Awards’da en iyi romatik film dalında Golden Trailer ödülünü kazanmıştır. Aynı zamanda, Güney Kore sinemasının en eğlenceli filmlerinden biri olan Hırçın sevgilim / My Sassy Girl, kendi ülkesinde büyük gişe başarısı kazanmış ve ardında Hollywodd’a transfer olan keyifli bir film
-----------------------------Galiba bunu tercih edeceğim nerdeyse tüm müridler bunu izle dedi çok merak ettim diğer tavsiyeleride indirip daha sonra tek başıma izlemeyi düşünüyorum :) -
Kasımda aşk başkadır
-
yesman'i izleyin.sonra da gaynaşak mı de.evet diyebilitesi yüksek :F
-
birlikte altınıza kaçırmak istiyosanız dabbe ve dabbe2 yi seyredin:D o gece uyyamassınız. ben sinemada izlemiştim ark.la bitttikten sonra şok olmuş bi şekilde eve gittim. o gecede elektirikler gitmişti uyyamamıştım:d
-
irwa bunu yazdı:
hacı sarılalım yakınlaşalım diosan korku filmi aç nieti warsa korkmasada korkmuş gibi yapar gelir ,)
-----------------------------+1 film tavsiyeside mirrors :D