Bir Klasörden Diğer Klasöre Resim Taşımak
-
evet arkadaşlar yapmak istediğim tam olarak başlıktaki gibi.
2 tane klasör düşünün.
Birinin
içinde 300.000 adet resim olduğunu düşünün.
resimlerin isimler karışık karışık.
Diğer klasörde de 1 adet resim olduğunu düşünün
Şimdi ben 300.000 resmin tamamını ismi değişmeden o diğer klasöredeki 1 resim ile değiştirmek istiyorum.
300 bin resmin tamamını bir anda değiştirmiş olacağım.
Nasıl Yaparım?
resimli anlatım

-
biraz daha aç konuu istersen, şimdi resimlerin isimlerini değiştirmeden 300.000 tane resmi 1 resimle mi değiştirmek istiyorsun?
-
ozzy41g bunu yazdı:
-----------------------------
biraz daha aç konuu istersen, şimdi resimlerin isimlerini değiştirmeden 300.000 tane resmi 1 resimle mi değiştirmek istiyorsun?
-----------------------------aynen hocam
-
Şimdi anlamadığım şey şu. Bu 300.000 resim 1 resimle değişicek derken klasörleri mi değişcek ?
-
myblackworldweb bunu yazdı:
ozzy41g bunu yazdı:
-----------------------------amaç ne hocam? yanlış anlama, ne yapmaya çalıştığını anlayabilirsem yardımcı olmaya çalışırım.
-
ozzy41g bunu yazdı:
myblackworldweb bunu yazdı:
ozzy41g bunu yazdı:
-----------------------------amaç ne hocam? yanlış anlama, ne yapmaya çalıştığını anlayabilirsem yardımcı olmaya çalışırım.
-----------------------------dark hocam 300 bin adet resmin isimleri değişmeden resmin içeriğini değiştirmek istiyorum yani
ozzy hocam burada amaç öğrenmek :)
-
1 Resim var bunu 300.000 tane kopya yapcaksın ama daha önceden olan 300K fotoyla aynı isimde olcak yani 300k resmin adı sabit görüntüsü bu 1 resim olcak doğrumuyum ?
-
anladım hocam biraz kurcalıyalım bakalım yapar, bulursam yazarım.
-
Mr_Dark bunu yazdı:
1 Resim var bunu 300.000 tane kopya yapcaksın ama daha önceden olan 300K fotoyla aynı isimde olcak yani 300k resmin adı sabit görüntüsü bu 1 resim olcak doğrumuyum ?
-----------------------------doğrusun hocam ilk mesaja resim kattım
-
Hocam eğer siteyse olay basit Resimleri silceksin olmayan resimler yerine o stop işaretini göstercez ama site değilse başka bi yol arıcaz.
-
Mr_Dark bunu yazdı:
Hocam eğer siteyse olay basit Resimleri silceksin olmayan resimler yerine o stop işaretini göstercez ama site değilse başka bi yol arıcaz.
-----------------------------dark diyelim ki dünyanın en büyük resim sitesinin resimlerini değiştirebilecek seviyede siteye girdin.
senin 1 adet hack resmin var ve tüm resimler o olsun istiyorsun.
ne yapardın ?