folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Bir Minecraft Serveri Arıyorum (Alabilirim)

Bir Minecraft Serveri Arıyorum (Alabilirim)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Iruretta
    Iruretta's avatar
    Erkek

açında oynayak ya

http://yanduvar.blogspot.com/
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek
    qra51 bunu yazdı

açında oynayak ya

ya bende istiyorum açmak ama buildleri yapmak kuralları netleştirmek pluginler pc için pc lazım ve evdeki tüm pcleri toplasam adam olmazlar onun için pc bulaşıyım çok sürmeden açarım inşallah

I am Jack's inflamed sense of rejection
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

Ben kendi bilgisayarıma kurdum i5 3470 işlemci 8 GB ram bilgisayar 2 kişi oynuyoruz 3-4 gün olacak şu anda 220 MB civarı ram yiyor. En az 512 MB'lık paket almak gerek oynayan sayısı arttıkça ram yükselecek. Hiçbir eklenti kurmadık kafamıza göre takılıyoruz tarlamızı evimizi yaptık :) Güvenilir adam bulsam oyuna alacağım da dediğiniz gibi babana bile güvenmeyeceksin. 3-5 kişi düşünüyorsanız kendi bilgisayarlarınıza kurabilirsiniz fazla hat yemiyor fazla ram ve işlemci de yemiyor. Benim makine ile %5 işlemci kullanıyor.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SiyahBeyaz
    SiyahBeyaz's avatar
    Erkek
    DarkSkull bunu yazdı

Ben kendi bilgisayarıma kurdum i5 3470 işlemci 8 GB ram bilgisayar 2 kişi oynuyoruz 3-4 gün olacak şu anda 220 MB civarı ram yiyor. En az 512 MB'lık paket almak gerek oynayan sayısı arttıkça ram yükselecek. Hiçbir eklenti kurmadık kafamıza göre takılıyoruz tarlamızı evimizi yaptık :) Güvenilir adam bulsam oyuna alacağım da dediğiniz gibi babana bile güvenmeyeceksin. 3-5 kişi düşünüyorsanız kendi bilgisayarlarınıza kurabilirsiniz fazla hat yemiyor fazla ram ve işlemci de yemiyor. Benim makine ile %5 işlemci kullanıyor.

hocam olursa bende gelebilir miyim?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solutionman
    solutionman's avatar
    Erkek

çizik

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek
    DarkSkull bunu yazdı

Kalabalıklaştıkça sorunlar katlanarak artıyor ayrıca pluginler de ram yiyor baya. Mesela 2 kişisiniz genelde yan yanasınız, spawn olan mob sayısı yüklenen chunk sayısı az oluyor. Ama biraz daha kalabalıklaştığında, millet gezdiğinde filan ram sömürmeye başlıyor. Ayrıca spawnerda kasıyor adam 2 saat açık bırakıyor toplanan moblar rami sömürüyor. Serverda bir de mobarenaya gidip afk kalanlar vardı onlar da çok zorluyordu serverı. 

test 1 2
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek
    SiyahBeyaz bunu yazdı
    DarkSkull bunu yazdı

hocam olursa bende gelebilir miyim?

Arkadaşın onayını alırsam olabilir. Normalde kapalı tutuyorum gireceği zaman söylüyor açıyorum. Bilgisayarda çalışıyorum ama oyunun açık olması pek etkilemiyor beni. Genelde akşamları oynuyoruz biz. Gündüz de açarım sıkıntı olmaz. Bu arada dediğim gibi plug-in vs hiçbir şey yok kafamıza göre takılıyoruz gelirsen bizim yapıları falan canın sıkılıp bozmayacaksın ama. Kafana göre istediğin yerde tarla ev vs yaparsın kimse kimsenin yapılarına zarar vermez. Haritaya belli yerlere demir yolu falan da döşemeyi düşünüyoruz. Duruma göre eklenti de kurabilirim.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

alabilir misin cidden?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek
    Lotus bunu yazdı

alabilir misin cidden?

Sen de mi gelmek istiyorsun

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

ben serveri açtığımda 30 kişi başımı yiyordu lag var diye.. server açıyorsan şöyle aylık 200-250 lira para vermen lazım :) 

kefillik işlemini falanda boşver topla herkesi gelsinler - öyle kefilli alırsan sw bomboş bekler - gelenler ev falan yapar zaten sonra sw den ayrılamazlar onlara yapıştırırsın VIP yi sattın mı 20TL den 10-15 kişiye tamam işte.

minecraftta ne hayallerim varda gerçekleştiremiyorum...

düzenleme: hatta tahribat köyü olur oraya sadece buraya üye olanlar girebilir diğer köylerede dışardan gelenler girer gibi olabilir

BerkayCit tarafından 24/Haz/13 09:05 tarihinde düzenlenmiştir

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
Toplam Hit: 4741 Toplam Mesaj: 29