Bir Mobil Uygulamanın Kaynak Kodlarını Bulma
-
emrah20 bunu yazdı
Kaynak kodlar elindeyse yaparsın.
Bisey yapabilecegim yokda sadece merak ettim guzel bi fikir olur sonucta herkes herhangi bi appten illaki bisey cikararir az bi oynama ile ilgimi cekti arastiriyorum bilgisi olan varsa yada yapmis olan vs iyi olacak.
-
Programın kaynak kodları src dosyası içinde. Büyük bir program seçmişim. O kadar dosyanın içinden bir şey anlamak zor. Daha basit bir örnek bulabilseydim iyi olacaktı.
-
emrah20 bunu yazdı
Programın kaynak kodları src dosyası içinde. Büyük bir program seçmişim. O kadar dosyanın içinden bir şey anlamak zor. Daha basit bir örnek bulabilseydim iyi olacaktı.
Lyft var ayni uygulamanin cok daha dusugu
Kaynak dosyalara erismenin bir yolu varmiymis.
scarletbeard tarafından 08/Eki/17 21:32 tarihinde düzenlenmiştir -
apktool ile yapabilirsin bu işi.
-
tolgasen bunu yazdı
Nasil peki daha once yaptin mi nasil isliyor?
-
scarletbeard bunu yazdıtolgasen bunu yazdı
Nasil peki daha once yaptin mi nasil isliyor?
Daha önce yaptım ve yapıyorum.
Apktool indir. Komut satırında apktool d -f -r dosya.apk ile smaliye çevir. Her dizini açabilirsin.
yada apkyi Zip yap klasöre çıkar. İçinde bulunan classes.dex dosyasını dex2jar dosyası ile decompile et.
Bu yöntemler ile yapabilirsin. Ama adamların yazdığı gibi pırıl pırıl kod görmezsin. Obfuscate yaptıkları icin sınıflar va karışık görünüyor.
-
-
scarletbeard bunu yazdıemrah20 bunu yazdı
Burada bir ios (İPhone) uygulamasının kaynak kodlarını bulabilirsiniz. https://github.com/cyclestreets/ios Program ne iş görür, nasıl çalışır, düzgün çalışıyormu, bilmiyorum. Yüklenemez, çalışmaz, sadece kaynak kod. Ben de merak edip indirdim.
Aklimdaki sey ayni wordpress temalaro gibi programin kaynak kodlari uzerinden oynama yapilio mu onu merak ediyorum warez app gibi dusundum illaki digital de bi cozumu biseyi vardir eminim ama ne
Bunu da apktool ile yapabilirsin.
apktool d -f -r apk.apk ile decompile et ve duzenle.
Sonra apktool b klasor dosya.apk ile tekrar derle. Klasörde dist klasörü içinde düzenleyip derlediğin dosyayı bulabilirsin.
-
emrah20 bunu yazdı
indirdim 54 kb diyor bir yanlışlık olmasın ?
https://www.youtube.com/watch?v=dZzGUNm_yX0
Soyle bir şey buldum adam whatsapp in kaynak dosyalarını indirip rengini değiştiriyor. Android tarafinda. Fakat bu dosyalarda ne kadar oynanabilir. Mobil app kısmında hiç bilgim yok.
scarletbeard tarafından 08/Eki/17 22:06 tarihinde düzenlenmiştir -
scarletbeard bunu yazdıemrah20 bunu yazdı
indirdim 54 kb diyor bir yanlışlık olmasın ?
Bu bir yama olabilir. Lyft ile ilgili bir çok proje görünüyor. hepsi farklı üyeler tarafından yayınlanmış. İlk bulduğumu seçmiştim.