Bir Mürid Daha Baba Oldu.
-
__hsyN__ bunu yazdı:
-----------------------------Allah analı babalı büyütsün hocam, maşallah diyelim nazar değmesin.
----------------------------- -
oyy kuzuya bak bee pek şeker maşallah :) allah analı babalı büyütsün
-
adı neci la
-
Masallah Masallah, Allah Anali Babali Buyutsun.
Sifatini Baba yapalim bir muddet dursun :)
-
-
Nazar Duası
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُونALLAH sana bağışlasın inşallah istediğin gibi bir evlat olur..
-
çok çikiinmiş maşşlaah nazar değmesin hocam :) kandil gecesi doğmuş hayırlı bir evlat olsun da :)
-
Arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun.Sağlık durumu maşallah çok iyi.İsim konusuna gelince Şerife'nin yanına bi isim daha koycaz ama düşünüyoruz.Babalık çok acaip bi duygu,bütün duygulara haiz oluyosun.Tavsiye ederim...Nikaltımı sevdim :P
-
yanak bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun.Sağlık durumu maşallah çok iyi.İsim konusuna gelince Şerife'nin yanına bi isim daha koycaz ama düşünüyoruz.Babalık çok acaip bi duygu,bütün duygulara haiz oluyosun.Tavsiye ederim...Nikaltımı sevdim :P
-----------------------------
Kuran-ı kerimde geçen kız isimlerinden bazıları;
Firdevs, Havva, Melek, Merve, Nas, Nisa, Nur, Belinay, Bengisu, Beren, Berfin, Berra, Berre, Betül, Büşra, Buğlem, Zehra, Zeliha
Allah analı babalı büyütsün. :) Şerife Nur iyi olabilir. -
Daniel-Koo bunu yazdı:
-----------------------------yanak bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun.Sağlık durumu maşallah çok iyi.İsim konusuna gelince Şerife'nin yanına bi isim daha koycaz ama düşünüyoruz.Babalık çok acaip bi duygu,bütün duygulara haiz oluyosun.Tavsiye ederim...Nikaltımı sevdim :P
-----------------------------
Kuran-ı kerimde geçen kız isimlerinden bazıları;
Firdevs, Havva, Melek, Merve, Nas, Nisa, Nur, Belinay, Bengisu, Beren, Berfin, Berra, Berre, Betül, Büşra, Buğlem, Zehra, Zeliha
Allah analı babalı büyütsün. :) Şerife Nur iyi olabilir.
-----------------------------bikaç isim düşündük aslında.Zaten sıpa büyüyünce 2. ismini kullanır.