Bir Mürid"Den...
-
arkadaşlar geçenlerde bir arkadaşımızbie konu açtı bu programla bilgisayarın sıcaklıgı falan herşeyini görürsünüz diye onu yükledim hatta virüs var dedim kimse yapmaz öle şey dedi tamam bilerek yapmadı ama şimdide silmeye yardım etsin NOD32 silmiyo AVAST silmiyo KASPER silmiyo nasıl sileriz tinyresmeter adındaki bu virüs masaüstüne yapıstı gitmiyo a.q her yolu denedim şimdi o konuyu açan arkadaş bi yolunu söylerse nasıl silineceginin çok iyi olur KONUYU BULAMADIM BİRTÜRLÜ arkadaşa şahsen soracaktım ama konu yok ortalıkda neyse şimdiden teşekkürler...
-
sevgili mürid buralarda değil sanırım
-
Muridin nicksi versne programi inceleyelim...ayriyetten Mcafee 8.5i ile denedinmi...
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------
Muridin nicksi versne programi inceleyelim...ayriyetten Mcafee 8.5i ile denedinmi...
abi baktım daha önce mesaj attığım konulara bulamadım konuyu bı tekrar arastırayım hemen haber vercem abı 1dk. -
hocam bulamadım konuyu konuya cvp'da attım bunda virüs var diye ama foruma katkılarımda yok konu silindimi acaba?:S
-
demekki silmişler konuyu virüsten dolayı
-
harddeath0070 bunu yazdı:
demekki silmişler konuyu virüsten dolayı
başka yükleyen arkadaşlarda vardı onlarada bulaşmıştır virüs onlar sildimi acep onu merak ediyorum... -
compu turkona 3 ü denesene
-
Gecenlerde ben 1tane sildim ama o mu bilmiyorum ,deca nin falan sildigide vardi onlarda olabilir ,sen mcafee falan dene biraz :)
-
iyide virus degilki o, system monitoru.. dosyanin icinde ayrica virus geldiyse ismide, mevzusuda ayridir.
neyse C:\Program Files\TinyResMeter\tinyresmeter.exe icinde yer alir, manuel olarak silemiyorsan unlocker yardimi ile silebilirsin.
-
ComputerWolf bunu yazdı:
Gecenlerde ben 1tane sildim ama o mu bilmiyorum ,deca nin falan sildigide vardi onlarda olabilir ,sen mcafee falan dene biraz :)
mcafee denicem indiryom şimdi inşallah silinir a.q bilgisayar zaten yavaş bide bu iyice boku yedi bilgisayar.arkadaşın nick'İni bilsem sorcam ama yok :d bi sormak iyi olur:D
Toplam Hit: 5515 Toplam Mesaj: 22