Bir Müridin Dönüşü 4 Yıl Aradan Sonra
-
Ben de çok ayarsız giriyorum dostum arada 1 sene koymuşluğum var ama kopamıyorum ... Bir parçam sanki TBT
-
hoş geldin dostum.
ne zaman aynı, ne şartlar aynı, ne de biz aynıyız yine etkileşimde olmak dileğiyle. -
futurist bunu yazdı
niye şimdiye kadar hiç girmedin siteye ?
şimdi birden nasıl aklına geldi?
bir ben mi merak ediyorum bunları :)))
Geldin hoşgeldin de eski tahribat değil artık :))) bu espiriyi yapmasam olmazdı
aslında bir iki defa giriş yaptım ama üyeliğimi açmadım bakıp çıktım hep aklımdaydı hiç unutmadım diyebilirim dediğin gibi sanki eski tbt yok gibi ama olsun
-
senn nick hatırlıyorum.
Ben askerde çarşıya çıktığımda Google'u açmadan tahribatı ilk açar bakardım. Bi sekmede bile hep açık dururdu.
Hoş geldin
-
hoşgeldin sadıcım
-
Hoşgeldin!
-
Nicksel olarak ben de hatırlıyorum. :)
Tekrar hoş geldin hocam
-
Antikilller bunu yazdı
Merhaba Tahribat Ailesi.
Beni hatırlayan kalmış mıdır? Yoksa tarihin tozlu sayfalarında yer mi edindim?
Taaa 2008 de Drawlord'un kefili olarak 12 yaşımda sizlerle tanışmıştım. 2012 ye kadar sizlerle güzel işler yaptım. Yeri geldi hayır duanızı aldım yeri geldi Minecraftta maden kazdık. Böyle böyle şekillenip büyüdüm aranız da Ekim 2012 gibi derslerin ağırlığından sessiz sedasız ayrıldım aranızdan. Hep aklımda olmanıza rağmen kısmet bu güneymiş. Geçen 4 yılın ardından çok güzel işler yaptım. Üniversiteyi kazandım, uluslararası dağ bisikleti yarışçısı oldum, ülkenin dört bir yanını gezip kendime birşeyler kattım. Vesayre vesayre. Sizleri çok özledim. Hepinize tekrardan merhaba.
Merhaba, hoşgeldin dostum ;)
-
bende hatırlar gibi olmuştum sonra o Antikky 'di lan o.. dedim içimden :)
-
zone bunu yazdı
bende hatırlar gibi olmuştum sonra o Antikky 'di lan o.. dedim içimden :)
aynen ha aklıma gelmedi değil :D
antikky neden ab ye kadar banlı ?