Bir Müzik Çalar Almayı Düşünüyorum Önerileriniz?
-
Hocalar telefondan müzik dinliyordum bu güne kadar, telefonun üzerine meşrubat döküldü o andan beri usb bağlantı girişi çalışmıyor. Artık telefona müzik aktarımı yapamayacağım düzenli, kart okuyucuyla uğraş falanı filani. Zaten şarj da çok problem oluyordu 24 saat anca dayanıyordu şarj telden müzik dinleyince. Bende eli yüzü düzgün bi mp4 player almaya karar verdim.
8-16 GB aralarında olsun. Karakterleri ve görüntüsü babayı yemeyen bi ekranı olsun.(mp4lerin öyle ekranı falanı oluyo galiba.) Yazılımsal sıkıntıları olmasın (örn: param yok diye piranha mp4 almıştım lisedeyken. karıştır modu bozuktu yazılımda. Karışık çal deyince hep aynı 5-10 şarkı arasında karıştırma yapıyordu.) Çok kaba bir alet olmasın düzenli cepte falan taşıyabileyim. Fiyat konusunda bi ölçme biçme yapmadım kendime. Tabii ki çok açılamam. Beğendiğiniz marka/modelleri ve neden dolayı bunu önerdiğinizi yazarsanız çok sevinirim. Fiyatlarıyla yazacak olursa o bile daha güzel olur :)
Saygılarımla.
Özet isteyen koyuları okuyabilir.
-
Bir de : Yurt dışından İpod Nano getirebilen mürid var mı ? Yurt dışından bize kaça gelir bu zımbırtılar? Türkiye'de son nesilleri 500 civarı. Çok iyi makineler ama çok pahalı.
-
bi öneri bile yok mu la. ilk ve son up.
-
Homer tarafından 25/Şub/13 10:20 tarihinde düzenlenmiştir
bende bunan hacı ipod nano 6th generation.çok memnunum.bendeki 8gb,16gb olanlarıda var -
Homer bunu yazdı
bende bunan hacı ipod nano 6th generation.çok memnunum.bendeki 8gb,16gb olanlarıda varpeki bu applelerin orjinal olmayan müziği kabul etmeme mevzusu falanı var mı hocam ?
-
ipod touch 2.nesil ve 4. nesil kullandım hocam. 4. nesili elimden çıkarttım ama 2. nesil hala elimde. sadece müzik dinlemek için kullanıyorum.
programlara gelen en son güncellemeler yüzünden doğru düzgün program kalmadı alete yükleyecek. sadece müzik için düşünüyorsan internet falan peh meh dersen. 2. el ipod touch 2g işini görür. 100-150 arası bulabilirsin çok rahat. şarjı da baya baya gidiyor bu aletlerin(wifi ve oyun hariç. sadece müzikte). bütçem var diyorsan 4. nesiller güzel hocam çift kamera iMessage FaceTime vs çok fonksiyonel bi alet. büyük dersen nanoları da tavsiye edebilirim.
tuncaxxz tarafından 25/Şub/13 16:15 tarihinde düzenlenmiştir -
Bu apple ürünlerinde orijinal parça çalmama sıkıntısı oluyor mu hocalar?
-
ipod shuffle 3.nesil kullanıyorum kullanıyorum, 2007 de almıştım, ekranını olmamasına rağmen kullanımı rahat..
apple ürünü almanı tavsiye ederim.kaç sene geçti halen şarjı uzun sürüyor..
bu arada bana göre tek dezavantajı alışılmış sürükle/bırak mantığı bunda olmuyor,her bilgisayardan şarkı atamıyorsun..