Bir Öneri...
-
Ne ödevi konulacak hoca?
-
rene forumda takılan birçok lise-orta öğretim de okuyan arkadaşlarımız var. bu arkadaşların dönem ödevleri olabilir . ne bilim araştırma ödevleri olabilir. bir çok ödevleri olabilir . Ama öle paso c/p ile olacaksa hiç olmasın derim . bi ara paylaşım bölümünün içine biri etmişti öle ama banlandı en sonunda :) . kendileri emek vermiş arkadaşlar ödevlerini yayınlayabilir felan. yada zamanı olmayan arkadaşlar ödevlerini yazar biz araştırız onlar bulur düzenler felan filan. Gercekten üzerinde durunacak bi konu
( şahsen ben dönem ödevimi bulamadım hocadan feci azar işitecem :S ).
-
güzel olur harbiden ödew sitelerinin çoğu paralı beleş olayına gireriz yine :) türev ve integral sorusu çözerim ben mesela bildiğim kadarıyla :)
-
c/p olmaz zaten olursa da direk adminler yada modlar siler..
dediğim gibi herkes kendi bildiklerini falan yazar..süper dökümanlar çıkar ortaya.. -
cafe işletiyorum ve ödev sitelerinde üyeliklerim var isteyen olursa o konu altında paylaşırım.
-
Bende Seve Seve Paylaşırım, Bende Kafe işletiyorum Ödevleri paylaşırız Üyeliklerim var benimde Ödev sitelerinde. Saygılar.
-
maganda bunu yazdı:
-----------------------------
cafe işletiyorum ve ödev sitelerinde üyeliklerim var isteyen olursa o konu altında paylaşırım.
-----------------------------i$te bende bundan bahsetmiştim :D
-
hojam zaten buara çoştu millet paso ödev istiyo araştırın yapın...
-
Tamam açtık :)
-
hoca sana katılıyorum zaten böylebi çalışma var yakında yapılır
yapılınca gerçekten iyi olacak..