Bir Oneri
-
Şimdi daha önceden session bazlı listelemeye geçmiştik...
Fakat o session 1 saatlik bilgi tuttuğu için sitede aynı anda 4 farklı konu okuyoan 4 tane rene geziyodu :)
şu anda dbye login saatine göre sıralama var ondan dolayı hangi konuyu okuduğunu takip edemeyiz...
Alfbetik sıralamada yanlış olur çünkü dakikaya göre sıralama var ama oraya listeleme koyayım o zaman isteyen istediğini sıralar...
-
JohnD bunu yazdı:
-----------------------------
bana gayet mantıklı geldi saçma olsa tüm forum sistemlerinde neden var?
-----------------------------belki de saçma olmasının bir nedeni de budur :P =))
gizlilik iyidir...
-
olabilir aslında bi sutun daha oluşturulur ve Üye sitenin hangi lokasyonunda olduğunu gösterebilir. mesela. ( genel Konusuna Mesaj Yazıyor ). yada ( Donanım - driver ) (Geyik) Başlıkları Altındadır yada uzun süre hareketsizse uykuda gibi yazabilir. olabilir aslında .
-
Ben de konunun içine ederek, bir an önce mesaj uyarı sistemi istiyorum.
-
bende konu açanın yani ilk mesajda şu kısma Mesaj Cia tarafından 29 Mart 2009 (Pazar) 09:27 tarihinde açıldı. (Kısayolu Kopyala)
Profil | Alıntı yap | Özel Mesaj
favori başlıklarıma ekle linki istiyorum tabi bunun içindekişisl bölüme favori başlıklar bölümü -
JohnD bunu yazdı:
-----------------------------
bana gayet mantıklı geldi saçma olsa tüm forum sistemlerinde neden var?
-----------------------------Iste Sacmalik her sistemde var neden farkli olmak varken ayni olasinki .]