Bir Oyun İnsanı Bu Kadarmı Etkiler..
-
Mafia oyununu evt bahsettiğim oyun bu.5-6 sefer sıkılmadan baştan oynadıım bir oyun.Hikaye bu kadarmı güzel olur bitiş bu kadarmı güzel olur bence bu oyun artık bi efsane bitiş videosunu sizlerle paylaşmak istedim.ilgililere duyrulur mafia 2 yakında:)
-
-
trainersız oynanmıyo o oyun ya hele son bölümler, bitiresiye kadar göbeğim çatlamıştı, cidden güzel oyun
-
aman hoca onuydu dediğin ben bi ara rüyamda most wanted oynuyodum
aylarca oynadım en son razerla yarıştım kazandım oyun kapandı tekrar tekrar kazandım oyunda tekrar tekrar kapandı
bitiremedim ne büyük acıdır bilirmisin :'(
aklıma getirdin yha
-
oy anam bitireli baya olmustu sonra godfatherı bitirmiştim bunun kadar zevk vermemişti su igrenc araba yarıslı kısmı olan oyundu delmi bu :P kestirme bulup öle gectiydim
benim favori oyunum prince of persiadır emme :)
-
benide the great escape diye bi oyun çok etkilemişti bitirdikten sonra içimde bi boşluk bi burukluk oluşmuştu
-
byler final videosunu izliyein özellkileri sonları çok etkileyici.'GÜzel bi hayatımız olsun istedik başkalarından kötü bitti' dünta kağıtta yazanlara işlemiyior süper vecizeler:D
-
mafia 10 numara oyun hoca kral oyun bende hastasıyım 4-5 kere bitirdim hala sıkmıyor oynarken
-
bide modern modlarına filan rastladım indiricem sınırsız net bulam:D.ey gidi mafia godfather bok yemiş.
-
ben oynamadım hiç baştan sona.
ama abim(punk18) oynarken izledim hep. film gibi, cidden çok iyi bir konusu var...
-
su testisi su yolunda kırılır.....
Toplam Hit: 3794 Toplam Mesaj: 24