Bir Oyun Vardı?
-
SEGA'nındı bilgisayar oyunuydu
Bİz polistik 2 kişi var erkek kız polis işte kuyumcu soygunu oluyodu bizde altıpatlarla ateş ediyoduk masumları vurunca canımız gidiyodu mermi bitince RELOAD RELOAD diyodu hatırlayan var mıdır?
-
virtua cop

aq 'um bunun için evdekilerle kavga ediyodum tüm gün başındaydım,, geçen de midtown madness indiriyim dedim de yok eskisi gibi zevk vermedi :(
-
kerim bunu yazdı:
-----------------------------virtua cop

aq 'um bunun için evdekilerle kavga ediyodum tüm gün başındaydım,, geçen de midtown madness indiriyim dedim de yok eskisi gibi zevk vermedi :(
-----------------------------
D: aynen bende felaket oynardım ya:D : -
kerim bunu yazdı:
-----------------------------virtua cop

-----------------------------mürid eyvallah aradığım oyun :))))))))))))))))))))
-
çok keyifli oyundu.tam stres atmalıktı.
-
birde karekteri mouse la dolaba sokuyorduk, ev sahibini kızdırıyorduk, adam piskopata bağlıyordu karekterleri renkleri felan süperdi. forum 200 kere verdilerde unuttum gene ya.
-
Yunus-Emre bunu yazdı:
-----------------------------birde karekteri mouse la dolaba sokuyorduk, ev sahibini kızdırıyorduk, adam piskopata bağlıyordu karekterleri renkleri felan süperdi. forum 200 kere verdilerde unuttum gene ya.
-----------------------------oyunun adı neighbours from hell
-
@Yunus-Emre Neighbours From Hell