Bir Pc Alıcam... Fiatı Sizcede Uygunmu
-
p4 3.0
512ram
160 gb hdd
17 samsung monitor (monitor alt tablasını kırdım yok)
asus anakart onbord ses
klavye mouse hoparlor
atx kasa
cd rw
Arkadaşlar Yukarıdaki Özellikleri Taşıyan Buı Pc'ye Arkadaş 600 Ytl İstiyor. Sizce Bu Özelliklere Sahip Olan Bir Pc' ne kadar yapar ? Yardımcı Olursanız Sevinirim..
-
2. el mi?
-
aRKADAŞ 600 ytl'DEN KAPIYI AÇTI.. aŞAĞİDA İNMİYOR... ARKLADAŞLAR Bİ YARDIMCI OLURSANIZ SEVINICEM....
BEKLIYORUM...
-
2' eL.. (KULLANILMIŞ )
-
2. else 400 liradan yukarı etmez daha dün pro2000 diye bi firma aynı özellikteki makinayı 600 ytl ye veriodu...
-
Tahminimce bunların sıfırını toplarsan yaklaşık 1 milyar para eder. İyi ye satın almışsın. İşlemci filan tam super bi ekran kartı takman gerekecek. Bi tane DVD rw alıcaksın. Daha sonra monitor pek iyi değil ama ney yaparsın.
Yoq genel anlamda fiyatı uygun rahat ol. Kazıklamamışlar seni :)
-
valla ben de satıyorum aynı ozellıkta ekran kartı 256 ekran 19' hdd 100gb dıye bılıyorum cook az kullanılmıs babam işciye almıstı adam hırsızlık yapınca pc yı aldık gerı cocugu kovduk 100 ytl pesın 16 ay taksıt her ay 100 ytl ye satıyoduk ıslemcı neyım aynı 512 ram p4 3.0 ıslemcı neyım sen ankaradaysan konusalım ıstersen
-
Memorial ; almamı diyorsun ? Arkadaş Tanıdık... Bir sorun yaşadığımızda hemen baş vurabılıceğimiz biri.... Benım anladığım kadarıyla Fiat Fahiş Fiyat doğrumu ?
peki 600 Ytl ye bundan daha özellıklı pc'yi ben nerden bulucam söylermısın ? ve birde Güven olayı var...
-
Kardeş Konyadayım. ankaraya gelme imkanım'sa şuan sıfır. Ben peşin paraya alıyorum. Taksit neyim anlamam. Ve bana taksit gelmez...
Bu arada ekran kartına değinmişssiniz.. Ekran kartı var.. 128'lik:)
şimdi oylama çokluğuna vuralım. Alayım mı almıyayım mı Arkadaşlar sizler ne dersınız ?
-
ILKER06 bunu yazdı:
-----------------------------
valla ben de satıyorum aynı ozellıkta ekran kartı 256 ekran 19' hdd 100gb dıye bılıyorum cook az kullanılmıs babam işciye almıstı adam hırsızlık yapınca pc yı aldık gerı cocugu kovduk 100 ytl pesın 16 ay taksıt her ay 100 ytl ye satıyoduk ıslemcı neyım aynı 512 ram p4 3.0 ıslemcı neyım sen ankaradaysan konusalım ıstersen
----------------------------,He çocuğun aldığı pc den 1 milyarcık daha pahalı... Yok ulan senin aldığın pc harbiden ucuz iyiye kapatmışsın eslixir
-
ILKER06; kardeşim tşk'ler...
hackman sana'da tşk'ler..
Bilmiyorum zararmı ettik , karmı ettik.. pc'yi 600'e aldım. Arkadaş aşaği inmiyor. çokda fazla anlamadığım için ve güven bağladığım için aldım. İnş. sorun yaşamam inş.