Bir Penis Müzesi Eksikti
-
Sigurdur Hjartarson isimli İzlanda'lının aklına 1974 yılında değişik bir fikir geldi.
Dünyanın ilk penis müzesini açacaktı. Açtı da ! Tam 33 yıldır açık olan bu ilginç müzede tam hamster, at ve balina gibi 195 değişik hayvanın cinsel organı bulunuyor.
Sigurdur müzesini geliştirmek için son bir fikir daha bulmuş. Artık insan penisleri de toplayacak...

katkıda bulunmak isteyen varmı
-
önce sen başla belki arkandan gelen olur :P milletin aklınada aşka bişi gelse şaşardım. müze çok öncelerden kurulmuş ben ilk kez senden duydum kaynak vamı ?
-
http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=101612
yok hoca ben almıyım
-
Penis müzesi :S Baya enteresanmış.Açan erkekmiymiş,eğer erkekse gay falan olabilir komple penislerle ilgileniyo :D Kadınsada bariz penis düşkünü:D Millet sapıttı..
-
bööle insanlardan 2-3 tanesini taksim meydanında sallandırcan, bak bir daha yapıyolar mı. cık cık cık amk.
-
ŞOK ŞOK ŞOK!! Bülent Ersoy kestirdiği penisini gelecek nesillere miras kalması için müzeye bağışladı!!
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------
ŞOK ŞOK ŞOK!! Bülent Ersoy kestirdiği penisini gelecek nesillere miras kalması için müzeye bağışladı!!
-----------------------------puahahah güzeldi :D
-
cold-m4 bunu yazdı:
cem yılmazla kapısırsın mk :Dromeo olayı hala aklımda :D
-
bizde amcık müzesi yapalım amk, hertürlü hayvan ve insan(beyaz-zenci), herkezin fantezisine göre, deli para kırarız :D
-
ben ölürsem benimkiide müzeye koyun:D
diri halimizle gösteremedik bari ölü halimizle gösterelim dünyaya:D
-
ibnelerin fantazi yeri olur yakın zmnda :)