Bir Pizza Şirketi, Yemeksepeti‘Nde Yapılan Yorum Dava Açmaya Hazırlanıyor.
-
DaveReed bunu yazdı
bir pizza şirketi değil beyler
apaçık pizza pizza amk
ne beklicen ki dallamalar daha pizza yapmayı bilmiolar...telefonla veya internetten verdiğimiz siparişe evi arayip sormadan bulabilen tek pizzacı dominostu aga pahalı ama kalite. :)
mangal pizza (tavuklu) öneririm :)
-
PanxeR bunu yazdıDaveReed bunu yazdı
apaçık pizza pizza amk
ne beklicen ki dallamalar daha pizza yapmayı bilmiolar...telefonla veya internetten verdiğimiz siparişe evi arayip sormadan bulabilen tek pizzacı dominostu aga pahalı ama kalite. :)
dominosta aşırı pahalı be hacı 2 kişi bişey yiyecen 50 tl
tavuğada güven olmuo hacı malum hasta tavukları dayıyor ibneler... -
PanxeR bunu yazdıDaveReed bunu yazdı
apaçık pizza pizza amk
valla lidıl sezardan ton balıklı kare söylüyoruz :D çokta iyi, dominos almıyoruz :|
-
helal olsun yemeksepeti'ne
-
Viral reklam diyen arkadaşlara hitaben, yemeksepeti'nde çalışan yakın arkadaşıma sordum. O da viral reklam olmadığını söyledi.
-
dominostan yemeyin telefonla sürekli hani bizim sipaşiş diyenlere sinirlenince pizzalarına tüküren, sikini sıvazlayıp hamurunu yoğuran arkadaşım var.
sonra bıraktı gerçi ama çoğu usta böyleymiş. ustalarının çoğu eski lahmacuncu. eserine terini vs. akıtıp imzalarını atmaları gerekiyo.
her köşe başına françayzing verince sistemin boku çıktı haliyle kalite falan kalmadı.
pizza hut daha doğru bi tercih olur.
-
edit:bokunu çıkardım
Media tarafından 18/May/13 14:54 tarihinde düzenlenmiştir -
pizzacı balgam atar hamburgerci tükürür a.k dışarıda yemek yemicez.
-
-
Castaway bunu yazdı
Viral reklam diyen arkadaşlara hitaben, yemeksepeti'nde çalışan yakın arkadaşıma sordum. O da viral reklam olmadığını söyledi.
Fırsatı reklama çevirmişler. Sadece düzmece değil.