Bir Proje İçin Site Yaptırmak İstiyorum /Ortak Aranıyor
-
Uzun zamandan beri alim da olan bir projeyi hayat â geçirmek istiyorum. Proje tamamen kazanmaya yönelik
Site sıfırdan yapılması lazım ve devamlı eksiklerin tamamlanması lazım
2 seçenek var
1. Ortak değil ben siteyi yaparım paramı alırım aksiliklere destek veririm
2. Ortak olurum net karı yarı yarı ya bölüşürüz site yaptırmayı vereceğimiz parayı reklama dökeriz
2. Seçenekte ortak olunacağı için web geliştirme işine xx kişisi diğer tüm organizasyon, mali isler, hesaplama felan bana ait olacak site on yüzünde pek öyle ayrıntı değil arka kısmın da baya bi hesaplama felan olcak panelde bu yüzden ben bunu yapamam gibi bir durum olmayacak
1000TL bütçe ayırdım kazan c yükselen bir grafiği olacak diye düşünüyorum
Şuan benzerleri var ama aynı stratejide yok.
PRojeyi 2 yıldır düşünüyodum
Ciddi olan arkadaşlar pl atsinlar genel olarak nasıll bir site olacağını tek kelimeyle özetleyeceğim tamam ben varım derse detaya ineyiz kodlama aşamasında , zaten sırf bilgi işlemle yapılacak is değil yapmaya çalışanlar icinden çıkamadı
-
proje ne üzerine hoca siteyi yapma dışında bi ortaklık gerektirebilirmi
-
proje nasıl birşey hocam bir pm atarmısın
-
pm alabilir miyim
-
Superchicken bunu yazdı
proje ne üzerine hoca siteyi yapma dışında bi ortaklık gerektirebilirmi
yok hocam yazılım dışında bir ihtiyaç yok ilerki yıllarda eleman ihtiyacı olursa biz sizi ararız :)
@ pm bekleyenlere gönderim yapılıyor..
uzun soluklu iş olacak 3 kişiyle görüştüm şimdiye kadar 1 tanesi olumsuz diğer 2 sinde hafif detayladık zaman kavramına takılıyız
r10 tarzı sitele açmadım eminim çok kişi çıkar ama güven meselesi orana bakarsak tahribatta %5lik kısımda bozukluk var onuda eleriz :) diğerlerinde bozuk çok ele ele bitmez amk :)
-
abi proje nedir ?
-
alper pm alabilir miyim hocam..
-
pm alayım.
-
SPY-CX5 bunu yazdı
pm alayım.
Sana gerek yok bahsetmiştim ya biraz kafam da oturdum :)
Biliyorsun yani
DJ_Alper tarafından 20/Eki/14 19:55 tarihinde düzenlenmiştir -
DJ_Alper bunu yazdıSPY-CX5 bunu yazdı
pm alayım.
Sana gerek yok bahsetmiştim ya biraz kafam da oturdum :)
Biliyorsun yani
Ne sitesi olucak sigorta sitesi olur , sorgulama sitesi fılan olur bın lıra kapsamlı bır ıs gıbı gorunuyor az gıbı geldı bana
hipokondriyak tarafından 20/Eki/14 20:31 tarihinde düzenlenmiştir -
Alper bana da pm,proje adamıyız biz :)