Bir Psikolojik Test
-
forumda göremdim az önce facede gözüme çarptı testin sonuna geldiğimde verdiğim cevaplara uyumlu bir cevapla karsılasmadım bakalım sizinkiler nasıl cıkacak.
Cevaplarınızı bir kağıda yazın;daha sonra aşağıdaki sonuçları okuyun. Lütfen sonuçları en son okuyun)
Çöldesiniz ve yanınızda aşağıdaki hayvanlar var:
Aslan, İnek, At, Koyun ve Maymun
Çölden kurtulabilmek için hayvanlardan birini bırakmanız gerekiyorHangisini bırakırsınız? (İstediğiniz mantığı kullanabilirsiniz ama hangi ...hayvanı ne zaman bıraktığınızı bir yere not edin veya aklınızda tutun )
Geriye 4 hayvan kaldı
Çöl ateş gibi yakıyor! Kilometrelerce uzanıyor Her yerde kum var Bir başka hayvanı daha bırakmanız gerekiyor Hangisini bırakırsınız?
Geriye 3 hayvan kaldı Yürüdünüz, yürüdünüz, yürüdünüz Sıcak, sıcak, sıcak Felaket! Aradığınız vaha kurumuş! Bir hayvan daha bırakmaktan başka çareniz yok
Geride 2 hayvan kaldı Uzun sıcak bir yürüyüşten sonra ilerde çölün bittiğini görebiliyorsunuz Fakat ne yazık ki çölden sadece bir hayvan ile çıkabilirsiniz Hangisini bırakıp hangisini yanınıza alacaksınız?
lütfen cevaplarınızı kaydeddıkten sonra aşağıdaki cevaplara bakınız ( cevapları en son koycam , googleden arastırmayın ) -
eee hoocam merak eettim yaz Yahu :S
-
ben sondan başa doğru bıraktım, en son aslanla cıkıyorum :)
-
maymun
aslan
koyun
aten son inek benle
-
syklops bunu yazdı:
-----------------------------
ben sondan başa doğru bıraktım, en son aslanla cıkıyorum :)
-----------------------------Aslan = Gurur | Kısaca, yaşamda zorluklarla karşılaştıkça bunlardan birini feda ederiz Son hayvan, diğer her şeyi kaybetme pahasına tutunduğunuz varlığı simgeler
-
WALLACEs bunu yazdı:
maymun
aslan
koyun
aten son inek benle
-----------------------------İnek = Temel ihtiyaçlar | Kısaca, yaşamda zorluklarla karşılaştıkça bunlardan birini feda ederiz Son hayvan, diğer her şeyi kaybetme
pahasına tutunduğunuz varlığı simgeler
-
at?
-
r10aldinho bunu yazdı:
at?
-----------------------------At = Hırslarınız
Kısaca, yaşamda zorluklarla karşılaştıkça bunlardan birini feda ederiz Son hayvan, diğer her şeyi kaybetme pahasına tutunduğunuz varlığı simgeler -
koyun
inek
maymun
aslan
bunları bırakıp
at ile çıkarım :)
-
aslan
maymun
koyun.
atla çölü bitirene kadar üstüne bindim :D madem çölden çıkacaz artık ihtiyacım yok.
en son inek kaldı o da lazım olur sütü eti ohh:D
iyi de bu koyun ne ifade ediyo çok merak ettim :)
-
At kaldı en son