folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Bir Resim Ne Çok Şey Anlatıyor..!

Bir Resim Ne Çok Şey Anlatıyor..!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ebulmadi
    ebulmadi's avatar
    Erkek
    geçen yıl bu kuzey ırağa girdiğimiz sıralar almanya/frankfurtta türkler MHPli gençler falan büyük bir yürüyüş yapmışlardı.kahrolsun PPK sloganları ile inliyuordu heryer.resmi görünce aklıma geldi birden
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gzx
    Gzx's avatar
    Erkek
    bana ps gibi g ps eldik dikkatli bakıldığında bayrak kenarlarinda kestinlik ve blur var cekim anındanda kaynaklanmis olabilir ama sanmiyorum ayrica kadının üstünde pek ilgide yok gibi %90 ps diyorum

"açık mı var la" yazdı diye ban yiyen adam !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek
    MinervaL bunu yazdı:
    -----------------------------

Öpülmesine öpülürde o el hareketiyle ben daha mı milliyetçi oluyo ona takılıyorum. 

daha milliyetçi olunmuyorda, nedir sendeki bu mhp ve ülkücü düşmanlığı merak ediyorum ? hayır faşizan tavırları var diye yakındığın bu gruplara şu şekil yaklaşımınla sen daha faşist bir görünüm sergiliyorsun farkında değilsin ya, ona yanıyorum.

ayrıca 3 hilali illede mhp ile bağdaştırmanın manası nedir ? tarih bilgisinden yoksunluğun olarak açıklayabilirmiyiz bunu ?
    osmanlı döneminde 3 hilal, bayraklarda bir çok anlamda kullanılmıştır.bunlardan biri şudur : hilal Allah'ı temsil eder.ve 3 hilal'in anlamı, Osmanlı'nın 3 kıtada Allahın hükmüyle hükmetmiş olmasıdır.yani hanım teyzemiz, gücümüzü karşısındaki güruha bu şekilde anlatmak istiyor.umarım anlamışsındır.

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    berdush
    berdush's avatar
    Erkek
    tebrikler

Felek Adamın A. qor.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    ps değil bence çünkü sağ da bir adam kadını işaret ediyor be soldada klameraya yüzü dönük adam kadına bakıyor. Ama bayrak konusunda pek bir fikrim yok ama kadının o areketi yaptığı ve orada bulunduğu kesin..

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnT_X
    EnT_X's avatar
    Homo
    Ya Teyze Sadece bi partinin işaretini yapmış bu kadar anlam yüklencek şeyi göremedim
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek
    fatihack bunu yazdı:
    MinervaL bunu yazdı:

Öpülmesine öpülürde o el hareketiyle ben daha mı milliyetçi oluyo ona takılıyorum.

daha milliyetçi olunmuyorda, nedir sendeki bu mhp ve ülkücü düşmanlığı merak ediyorum ? hayır faşizan tavırları var diye yakındığın bu gruplara şu şekil yaklaşımınla sen daha faşist bir görünüm sergiliyorsun farkında değilsin ya, ona yanıyorum.

ayrıca 3 hilali illede mhp ile bağdaştırmanın manası nedir ? tarih bilgisinden yoksunluğun olarak açıklayabilirmiyiz bunu ?
    osmanlı döneminde 3 hilal, bayraklarda bir çok anlamda kullanılmıştır.bunlardan biri şudur : hilal Allah'ı temsil eder.ve 3 hilal'in anlamı, Osmanlı'nın 3 kıtada Allahın hükmüyle hükmetmiş olmasıdır.yani hanım teyzemiz, gücümüzü karşısındaki güruha bu şekilde anlatmak istiyor.umarım anlamışsındır.

Benim yanlış bilmem veya bilmemem gerçek anlamından biraz uzaklaştığını gösterir bence.Ayrıca düşmanlığım ülkücülere değil..Kendini düşüncelerinden dolayı ayeı bir kalıba koyanlara. 

Konumu silenlere inat kürdüm
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gzx
    Gzx's avatar
    Erkek

DrKill bunu yazdı:
    ps değil bence çünkü sağ da bir adam kadını işaret ediyor be soldada klameraya yüzü dönük adam kadına bakıyor. Ama bayrak konusunda pek bir fikrim yok ama kadının o areketi yaptığı ve orada bulunduğu kesin..

kadına değil kameraya odaklanmış olabilirler ayırt etmek cok zor etrafa bakılırsa başkada kameraman yok zaten "bu ne lan" diye bakıyor olabilirler:D

"açık mı var la" yazdı diye ban yiyen adam !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    gerektiğinde hepimizin yapması gerekeni yapmış teyze

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
Toplam Hit: 11343 Toplam Mesaj: 60