Bir Resim Ne Çok Şey Anlatıyor..!
-
geçen yıl bu kuzey ırağa girdiğimiz sıralar almanya/frankfurtta türkler MHPli gençler falan büyük bir yürüyüş yapmışlardı.kahrolsun PPK sloganları ile inliyuordu heryer.resmi görünce aklıma geldi birden
-
bana ps gibi g ps eldik dikkatli bakıldığında bayrak kenarlarinda kestinlik ve blur var cekim anındanda kaynaklanmis olabilir ama sanmiyorum ayrica kadının üstünde pek ilgide yok gibi %90 ps diyorum
-
MinervaL bunu yazdı:
-----------------------------Öpülmesine öpülürde o el hareketiyle ben daha mı milliyetçi oluyo ona takılıyorum.
-----------------------------
daha milliyetçi olunmuyorda, nedir sendeki bu mhp ve ülkücü düşmanlığı merak ediyorum ? hayır faşizan tavırları var diye yakındığın bu gruplara şu şekil yaklaşımınla sen daha faşist bir görünüm sergiliyorsun farkında değilsin ya, ona yanıyorum.
ayrıca 3 hilali illede mhp ile bağdaştırmanın manası nedir ? tarih bilgisinden yoksunluğun olarak açıklayabilirmiyiz bunu ?
osmanlı döneminde 3 hilal, bayraklarda bir çok anlamda kullanılmıştır.bunlardan biri şudur : hilal Allah'ı temsil eder.ve 3 hilal'in anlamı, Osmanlı'nın 3 kıtada Allahın hükmüyle hükmetmiş olmasıdır.yani hanım teyzemiz, gücümüzü karşısındaki güruha bu şekilde anlatmak istiyor.umarım anlamışsındır. -
tebrikler
-
ps değil bence çünkü sağ da bir adam kadını işaret ediyor be soldada klameraya yüzü dönük adam kadına bakıyor. Ama bayrak konusunda pek bir fikrim yok ama kadının o areketi yaptığı ve orada bulunduğu kesin..
-
Ya Teyze Sadece bi partinin işaretini yapmış bu kadar anlam yüklencek şeyi göremedim
-
fatihack bunu yazdı:
MinervaL bunu yazdı:
-----------------------------Öpülmesine öpülürde o el hareketiyle ben daha mı milliyetçi oluyo ona takılıyorum.
daha milliyetçi olunmuyorda, nedir sendeki bu mhp ve ülkücü düşmanlığı merak ediyorum ? hayır faşizan tavırları var diye yakındığın bu gruplara şu şekil yaklaşımınla sen daha faşist bir görünüm sergiliyorsun farkında değilsin ya, ona yanıyorum.
ayrıca 3 hilali illede mhp ile bağdaştırmanın manası nedir ? tarih bilgisinden yoksunluğun olarak açıklayabilirmiyiz bunu ?
osmanlı döneminde 3 hilal, bayraklarda bir çok anlamda kullanılmıştır.bunlardan biri şudur : hilal Allah'ı temsil eder.ve 3 hilal'in anlamı, Osmanlı'nın 3 kıtada Allahın hükmüyle hükmetmiş olmasıdır.yani hanım teyzemiz, gücümüzü karşısındaki güruha bu şekilde anlatmak istiyor.umarım anlamışsındır.
-----------------------------Benim yanlış bilmem veya bilmemem gerçek anlamından biraz uzaklaştığını gösterir bence.Ayrıca düşmanlığım ülkücülere değil..Kendini düşüncelerinden dolayı ayeı bir kalıba koyanlara.
-
DrKill bunu yazdı:
ps değil bence çünkü sağ da bir adam kadını işaret ediyor be soldada klameraya yüzü dönük adam kadına bakıyor. Ama bayrak konusunda pek bir fikrim yok ama kadının o areketi yaptığı ve orada bulunduğu kesin..
-----------------------------kadına değil kameraya odaklanmış olabilirler ayırt etmek cok zor etrafa bakılırsa başkada kameraman yok zaten "bu ne lan" diye bakıyor olabilirler:D
-
gerektiğinde hepimizin yapması gerekeni yapmış teyze