folder Tahribat.com Forumları
linefolder Grafik - Animasyon - Flash - 3D Modelleme
linefolder Bir Resmin Transparent Olayları (Soru)

Bir Resmin Transparent Olayları (Soru)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek

Arkadaşlar bir grafik var elimde..Grafiğin arka planı siyah, ben bu arka planı transparan yapmak istiyorum..

Hani .gif'lerde oluyor ya, transparan, arka plan bulunduğu ortamın rengini alıyor..Öyle bir şey yapmak istiyorum ama bu paintte olmuyor, arka planı silgiyle sildim, beyaz oldu..

Elimde hiç resim editor programı yok..Bu transparan olayını yapabileceğim, bir program söylerseniz sevinirim..

Bu arada Photoshop gibi büyük boyutlu program söylemezseniz sevinirim, yapmak istediğim tek şey transparan olayı..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek
    eğer resim fazla  özel değilse yapcak biri çıkarsa pm atarsın resmi, veya buraya koyarsın yapan verir. Aslında ben yaparım fotoşopta. istersen ver resmi. Program yok aklımda.

sanılanın aksine...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek
    Dostum Arkadasa aynen katiliyorum... madem photoshopun yok pm at yapalim... adobe premiere pro dan Luma Key effektiyle de ayni sonucu alabilirsin. ama sahsen Keylemeyi 2. planda tutuyorum....

Shaban Interactive Pro.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Giflerde de tam transparanlık yakalayamazsın zaten.

Yani çok umitlenme... 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek
    coreldede yapabilirsin ama arka plani transparan yapmak istiyorsan fotosop gibi bi profesyonel bi program kullanmalisin paintle felan olmaz o  is

Diriliş... /// Inadina Ofke Inadina INTIKAM
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek

itersen resmi bana at ben sana iki dakkada yapip vereyim yada fotosoptada onu oyle yapmasida aslinda cok kolay

Diriliş... /// Inadina Ofke Inadina INTIKAM
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

photofiltre  diye bir program var.photoshopla fln uğraşmana gerek yok.boyutuda küçük 2,5 mb flndı.

www.photofiltre.com  olması lazım sitesi.

resmi aç.üstteki ikonlardan transparant'ı seç.çıkan pencerede resmin arkasını seç.OK tuşuna basınca arkası silinir.gif olarak kayıt edersin 

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilie_jean
    bilie_jean's avatar
    Erkek
    arkadaşlar photoshopta gif i transparent a çevirmek nasıl oluyor anlatırsanız sevinirim.eminim basit bişeydir.ksra bakmayın.

twitter.com/KezzapliMakarna
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    Hojam PhotoFltre işe yarıyorsa linkini vereyım ( http://www.photofiltre-studio.com/utils/pfs-studio-min-en.zip )ama nasıl yapıldıqını bılmıyom:D
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

aç flashı gif'i import et bütün çalışma karelerini transparan şekilde düzelt tekrar gif olarak kaydet tamamdır.

//Musket: Sildim 2. mesajını.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

---

resimli anlatı.buyrun :) 

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
Toplam Hit: 2253 Toplam Mesaj: 12