Bir Resmin Transparent Olayları (Soru)
-
Arkadaşlar bir grafik var elimde..Grafiğin arka planı siyah, ben bu arka planı transparan yapmak istiyorum..
Hani .gif'lerde oluyor ya, transparan, arka plan bulunduğu ortamın rengini alıyor..Öyle bir şey yapmak istiyorum ama bu paintte olmuyor, arka planı silgiyle sildim, beyaz oldu..
Elimde hiç resim editor programı yok..Bu transparan olayını yapabileceğim, bir program söylerseniz sevinirim..
Bu arada Photoshop gibi büyük boyutlu program söylemezseniz sevinirim, yapmak istediğim tek şey transparan olayı..
-
eğer resim fazla özel değilse yapcak biri çıkarsa pm atarsın resmi, veya buraya koyarsın yapan verir. Aslında ben yaparım fotoşopta. istersen ver resmi. Program yok aklımda.
-
Dostum Arkadasa aynen katiliyorum... madem photoshopun yok pm at yapalim... adobe premiere pro dan Luma Key effektiyle de ayni sonucu alabilirsin. ama sahsen Keylemeyi 2. planda tutuyorum....
-
Giflerde de tam transparanlık yakalayamazsın zaten.
Yani çok umitlenme...
-
coreldede yapabilirsin ama arka plani transparan yapmak istiyorsan fotosop gibi bi profesyonel bi program kullanmalisin paintle felan olmaz o is
-
itersen resmi bana at ben sana iki dakkada yapip vereyim yada fotosoptada onu oyle yapmasida aslinda cok kolay
-
photofiltre diye bir program var.photoshopla fln uğraşmana gerek yok.boyutuda küçük 2,5 mb flndı.
www.photofiltre.com olması lazım sitesi.
resmi aç.üstteki ikonlardan transparant'ı seç.çıkan pencerede resmin arkasını seç.OK tuşuna basınca arkası silinir.gif olarak kayıt edersin
-
arkadaşlar photoshopta gif i transparent a çevirmek nasıl oluyor anlatırsanız sevinirim.eminim basit bişeydir.ksra bakmayın.
-
Hojam PhotoFltre işe yarıyorsa linkini vereyım ( http://www.photofiltre-studio.com/utils/pfs-studio-min-en.zip )ama nasıl yapıldıqını bılmıyom:D
-
aç flashı gif'i import et bütün çalışma karelerini transparan şekilde düzelt tekrar gif olarak kaydet tamamdır.
//Musket: Sildim 2. mesajını.
-

resimli anlatı.buyrun :)